0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (1,536 puan) tarafından
Kızlar 23gun felandir doğum yaptım emzirirken canım çok acıyor ağlıyorum resmen göğüs uclarim kopacak gibi kanamiyor ama yara baya krem aldım eczaneden iyi gelmedi lütfen biseyler önerin mahfoldum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hangi kremi aldın lanolin var mor o çok güzel 
(1,536 puan) tarafından
Valla canım dediginden kullaniyorum lanolin
tarafından
Ben zeytinyağı sürüp naylon ile kapatiyordum emene kadar yumusuyordu acısı azaliyordu valla bende çok çektim hatta burda da sordum ağlayarak emziriyom diye .bu kremle geçti .kremden öncede dediğim gibi sürekli üzerini örttüm streç yada nanyonla
(1,536 puan) tarafından
Çok sağol canım zeytinyağı kullanayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gümüş kapak kullan
(1,536 puan) tarafından
Nerde satılıyor bide iyi gelirmi
tarafından
Nette bulabilirsin ama biraz pahalı 100 150 tl falan yâda e bebekte var keşke baştan kullansaydın hiç yara olmazdı cekmezdin
(1,536 puan) tarafından
Hiç bilmiyordum böyle birşeyi ilk defa duydum bilseydim hemen alirdim
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Lansinoh bana çok iyi gelmişti dene istersen
(1,536 puan) tarafından
Çok kötü bişey canım doktor önerdi lanolin diye bı krem ama hiç iyi gelmedi olmadı dediginden alayim
0 oy
(11 puan) tarafından
Madecassol krem var eczanede bulabilirsin aşırı hızlı hemen yumusacik yapiyo acı filan kalmiyo
(11 puan) tarafından
Ben ucu aciidkca sürdüm öyle çok düzenli kullanmadım ama hemen etki gordum
(6,087 puan) tarafından
Cnm sonuçta hemen yıkıyorsun emdzryon yanı etkısı geçebilir ben her emzdrmeden snra sürdüm geceleri bile sürekli ful sürdüm mecbur çok yaraydık 1 ıkı hftada ful iyilşti çok rahatladım içim kan ağlıyordu resmen bnada bu kıremı genel cerrahi yazdı
(1,536 puan) tarafından
Teşekürler canım aldım tavsiye ettiğin kremi iki üç marka aldım inslh iylesr yeterki iylessin bütün marka krem alem çok fena bı ağrı canımdan can gidiyor sanki
(6,087 puan) tarafından
Doğrudur vallahı ben emzdrdım zaman bağırmaktan sesim kısılırdı koltuk altım gözüme bıle ağrı atardı Allah şifa versin
(1,536 puan) tarafından
Aynende öyle canım.amin Allah razı olsun senden (✿ ♡‿♡)
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Tahin varsa üzerine çıkan yagi sür bide ev müsaitse hava aldır açık gez 
(3,033 puan) tarafından
Allah sendende razı olsun canım ne demek umarım geçer doğru emzirmemekten oluyor genelde çok şükür benim hiç olmadi hassasiyet olduğunda hemen tahin yagi sürdüm doğru tutturma çok önemli
(3,033 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/Byj7bY1BPp_/?igshid=4fdnifvz8mk5 böyle yap emerken kendi bırakana kadar emsin sen çekme
(1,536 puan) tarafından
Hep ağzından çekiyorum canım aciyinca çok çok teşekürler tekrardan
(3,033 puan) tarafından
Hayır çok yanlış daha çok yara yaparsın kuzum dayan biraz kendi bırakana kadar emzir emzirme sonunda yumuşar o sakin yara diye pes etme yaraların geçince emzirme çok keyifli oluyor ve bol bol emzir ki sütun artsin
(1,536 puan) tarafından
Tmm öyle yapcam artık sağol canım benim sizler sayesinde tecrübe ediniyorum(✿ ♡‿♡)
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Cnm madecassol kırem çok iyi bnnm hemen iylşti lanolin lanofemin hiçbiri yaramadı yumuşatyor sadece ama madecassol kırem tavsiye ederim cnm bnde çok çektm 
(1,536 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim eşim almaya gittti
(6,087 puan) tarafından
Cnm bak dedım gbı sürekki her emzdrmeden snra sür bı jelatın yada yumuşak poşet küçük parça üstüne koy emzrdmen önce yıka emzdir snra tekrar sür çok çabuk iylşrsin bn oyle yaptm vala
(1,536 puan) tarafından
Çok sağol canım yapicam dedigni
(6,087 puan) tarafından
Rica ederim canım rabbim şifa nı versin inşallah
(1,536 puan) tarafından
İnslhh canım(✿ ♡‿♡)
0 oy
(250 puan) tarafından
Canımm sütünden az göğüs ucuna biraz bekle kurusun sonra lansinoh kremi sür üzerine.ise göğüs kalkanı ile.kapat bi. Süre böyle devam et 2 güne bişeyin kalmaz ben öyle yaptım çok şükür iyi oldu 
(1,536 puan) tarafından
Tesekur ederim bütün tavsiyeleri deniycem Allah razı olsun ya
(250 puan) tarafından
Allah hepimizden razı olsun gülüm inşallah faydasını görürsünn
(1,536 puan) tarafından
İnsallh canım (✿ ♡‿♡)
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canim sana tavsiyem zeytin yagli gogus pedi koy ben oyle yaptim hemen gecti ve duzgun emzirmeye bak
(1,536 puan) tarafından
Sürekli emiyor canım ondan bu kadar yara olmuş dedigni yapcam tesekur ederim
0 oy
(240 puan) tarafından
Canım herkese farklı Bi şey fayda edebilir tabi ki ama kesinlikle Tahinin üstünde biriken yağı sür denemekten Bi şey kaybetmezsin ben altı ay çektim hep kan gelirdi artık tahin sayesinde bş haftada hiç bir şey kalmadı mutlaka dene derim
(1,536 puan) tarafından
Tahin sürdüm canım çok sağol inslh fayda eder
(240 puan) tarafından
Tahinin kendisini değil ama üzerine çıkan yağını sür
(1,536 puan) tarafından
Sürdüm  canım ama sürdüğüm gibi yıkadım çünkü çocuk kalktı ağladı yıkamak zorunda kaldım
0 oy
(37 puan) tarafından
Kesinlikle gögüs ucu  al bnd  aynı çektim o kadar agrıyodu ki avent  gögüs ucu şeffaf  al bna dua edersin hmn agrı gecti bde gögüslerine sakın gögüs pedi kıyma onlar nemli bırakıyor gögsü daha kötü yapıyo en azından Bn öyle oldum dene  gögüs ucu
(1,536 puan) tarafından
İylestimi peki .göğüs ucu nasıl bişey bilmiyorum ama onuda Alicam inslhh iylesr ya çok kötü bı ağrı tesekur ederim bu arada
(37 puan) tarafından
İyileşti tbkı hmd ertesi gün
(1,536 puan) tarafından
Ay.inslhh b enimde iylesr

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 130 göst.
0 oy
22 cevap 583 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.