0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Ankara şehir hastesinde 15 Ocak günü çocuğumu götürmeden randevu aldik ve eşim tek gitti. Rutin boğaz ultrasonu vardı ultrason icn gün veriliyor diye bir değerlendirme yapılmıyor diye çocuğumuzu goturmedik.   Ultrason için gün aldık bugüne. Bugün galiba 15 .gün oluyor. Ne olur ne olmaz diye bugüne ultrason saatinden sonrası bir saate doktor bulup randevu da aldık. Ama dün gece bizi aradılar ve doktor olmadığı için ramdevumuzi iptal ettiklerini söylediler. Şimdi ben bu coronada ve bu karda kışta hem bugn ultrason için gideceğim hemde başka tarihe randevu alıp başka tarihte tekrar mi gideceğim doktora. Ultrasonu doktor çekmiyor ayricaNe eşim işinden izin alıp zırt pırt gidebilir ne Corona sebebiyle zırt pırt çocuğumu çıkarmak istiyorum. Ne olacak şimdi. Gidip bulabildiğimiz bir doktora mi yalvaricaz ne olur bakın diye. Yada direk doktorunuzun bilgisayarına düşmüştür mu diyecekler. Soracağım acil sorularda var doktora  soracağım kocaman bir liste hazirladim

3 Cevaplar

0 oy
(866 puan) tarafından
Yani oluyor böyle iptal etmeler benim eşimin kac kere iptal edildi .ayrica eşiniz niye izin vermiyor saglik icin gidiyorsunuz gezmeye gitmiyorsunuz.bi söylersiniz baska doktor bakarsa bakar bakmazsa mecbur baska bi gun yine gitmeniz gerekiyo .devlet işleri boyle
tarafından
Eşimin iş yeri eşime izin vermiyor sürekli yani
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Ultasyondan sonra çocuk doktoru polikliniğine gidip hasta kayıttan veya doktorların yanına giderkerek durumu anlatıp rica edin onların insafına kalmış çoğu kayıt açıp bakıyor şansını bu şekilde dene olmadı mecbur tekrar randevu alıp geleceksin, çok geçmiş olsun 
0 oy
(52 puan) tarafından
Sonuç göstereceksiniz bi nevi bence ogleden sonra doktor direk bakar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,374 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.