1 senedirki evliyim, oturub bi cay iciyodumki' esim bana eski sevgilisini anlatiyo. Ben sinirlendim ,agladim, neden hep beni sinirlendiriyo .Senin eski sevgilinden bana ne, cok uzgunum kizlar anlatacaq hic kimsem yok cok uzuluyorum agliyorum neden boyle bilemiyorum kendimi yalniz his ediyorum.
Seni kizdirmak icin diyordur takma
Yalniz hisstmen horminlarindan kaynaklaniyor ondan ziyade durduk yere sana neden eski sevgilisini anlatiyor? Ben sana anlatsam hosuna gidermi hamileyim ben niye beni uzuyosun diyip tepkinizi koyun ortaya
cayin üstüne eski sevgilin iyi gitti deseydin sende
Bn senin yerinde olsam hic takmam aksine bazen bn soruyorum niye ayrildn falan diye ama onlara kizmam da gecen bnimkide tv de gordugu bi kizi ona benzetiom dedi cok kotu bozdum bnde afedersin ask deyip ozur diledi ama kendisi bnim eski nisanlimin lafini bile ettrmez
Seni kiskandirmak icin soyluyordur belki benim esimin hic kiz arkadasi olmamis ama beni kiskandirmak icin yok bir kiz gecti cok gyzeldi bana bakdj felan diyor bende sinirlwniyorum bakiyorum hemen ozur diliyor askim Ben seni sinir etmek ve kiskandirmak icin soylwdim diyor bende biliyorum zaten esim bana bile bakmazdi ki baska kizlara baksin oyle bir huyda insan degil esini iyi taniman gerekiyor
Eh canim taktigin seye bak sende anlatsana bisiler ona bakalim o napcak :) resmen senin ilgini cekmeye calisiyor kocan kiskandirmaya calisiyo bence uzulme sende yap aynisini kudursun :))
Hiç üzülme canım benim erkek milleti en sevdiğini yerden yere vuran bi tipler eski sevgilini istiyorsan kapı orda de eğer değeri olsaydı zaten o eski olmazdı dimi ;)
Bence tavrını koy banada aynısı oldu ben kesinlikle bir daha bu konuların açılmasını istemedim çünkü sürekli düşünür hale geldim gece gündüz ağladım çok kötü bir durum.. Ama sen kendini sakin yıpratma sakin bir şekilde konusmayi dene...
401,979 soru
12,034,064 cevap
36,262 kullanıcı