Hayırlı cumalar öncelikle
Kızlar bilenleriniz vardır 31 haftalık gebeyim şu ana kadar +4 kilo aldım. Doktorum rahminde kısa doğumun kolay oldu dedi bana.
İlk gebeliğim ve efsane korkuyorum.
Karna falan bastırıyorlarmış bu yüzden bebeğimin sırtı mor kaldı şöyle oldu böyle oldu diyen kadınlarin postlarını okudum gebe soru-cevapta . Endişem korkum 2 kat daha arttı
Ya ıkınamazsam doktorum da söylüyor bazı gebelerim ıkinamiyor olmuyor diyor .
Karnıma bastirirlarsa falan napicam ben ?
Özele gidiyorum sezeryan istersem yapar büyük ihtimalle ama tabi buna eşimi ikna etmek var bide.
Napiyim ben?
Valla bi yanım en sağlıklısı normal diyor ama bi yanımda tir tir titriyor korkuyorum
Hiç korkma canım ben 2normal doğum yaptım çok şükür çocuklarımda Bi rahatsızlık morarma olmadı..
Hayırlı cumalar
Ohaa bastirdilar diye bebek sirti mormu :D atan iyi atmis kiz :))) ebe nereye nasi bastircagini bilmiyormu sen bakma onlara hangi dogum kolay ki? Sezeryan da da bayiltsalar ne fayda. Onunda sonrasinda millet neler cekiyor. Yani cocugun hemen pirt cikmasini beklems ama bu kadar cok tirsipta sitrese sokma bebegini. Valla benim ilk dogumum asiri zor olmasina ragmen suan ikinci gelcek ha korkuyorum evet ama napim yani tek dunya da dogum yapan benmiyim
Canm hele bir sakin benimde ilk gebeligimdi ben epidural normal doğum yaptım acikligim tamdı ama ikinamadim en son baktık gelmiyor doktor geldi ikinmaya çalıştım tabi bişey hissetmedim en son kesik attılar erkek doktor bastırdı karna karısı da çocuğu çıkardı 1 dakikalık biseydi o an hafif ağrıyo.karnin ama hemen geçiyor cocukda da olmadı hiç morarma falan sanmıyorum etkisinin oldigunu.hemen sezeryan düşünme korkutma kendini
Bazı sebeplerden dolayı doğumum zor oldu karnıma bastırdılar kızım doğdu ben yaşıyorum kızım yaşıyor nur topu gibi bem beyaz gayet sağlıklı
Doğum hikayesi dinleme kendini korkutma iyi düşün iyi olsun
1,491,379 soru
24,370,849 cevap
348,001 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın