Düğün gecesinde n sonra sabah annem beni arıyor oteldeyiz ona da hak veriyorum ama biraz hızlı davrandı yani bir sıkıntı oldu mu iyi misin diye sorması normalde kiminin yenegsi teyzesi halası arar benk annem aradı tek çocuk olduğumdan kaynaklı galiba düğün gecesi otelde geçti sonra kaynanagile gitrik orda kaynana Mutfakta bana ev oldunuz mu dedi başta anlamadım dedim tekrar sordu ikinci de anladım o da bir sıkıntı oldu mu demeye getiriyor ev oldu dedim ama utana sıkıla ya ne bileyim soran kişi annemde olsa insan bı tuhaf oluyor bence öyle olmaması gerekti ama bizimkiler işte anne bı yandan kaynana bir yandan naparsin sizin de böyle soran oldu mu
Uykum tutmadı aklıma geldi bı sorayım muhabbet açayim dedim
Bana sabah teyzem msj attı nasilsin diye iyiyim teyze dedim anladı zaten halen ağlıyoruz demişti evlendigim 3. Günü bayram di ablam aradi bayramlaşma bahanesi ile sonra annem aldı tlnu ağladı iyimisn dedi evet dedim. Ilk gun sabah Kayinvalidem de geldi esim bezi görmek istermisin dedi yook hayır bakmam günah dedi
Arkadaslarim aramıştı alo demeden anlat demisti
Yoo hiçbişey olmamış gibi devaö ettik annemde kayınvalidemde sormadı
bni annem degl de kuzenine arattilar oda annemlern yanindaydi yahu niye aratyyolar ztn anlms dglm
Beni de balayımızın 2. Gecesinde halam aramıştı nasılsın iyi misin diye bak 2 sene olcak benim jeton yeni düşüyor bende diyorum ki halam beni hiç aramaz acaba gelin oldum diye mi arıyor. Saçmalık ya..
1,497,436 soru
24,460,477 cevap
354,585 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın