0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (2,271 puan) tarafından
Selamun aleykum hanımlar, ben cıkolata kıstımden oturu 5 senedır dogum kontrol hapı kullanıyorum aynı zamanda korunma amaclı isimi gorur diye de dusundum ama ıkı aydır cok duzensız ıcıyorum bırbucuk yasında bir oglum var hem onun kosturmacası hem evden calısma hep unutuyorum bu ay reglım uc gun gecikti normalde ilacı bıtırdıgım 3. Gun olurdum bugun ise 6.gunum sabah bi agrım oldu aha geldi dedim gectı gitti sadece akıntı var suan agrı falan hıcbıse yok test alsam mı yoksa gereksiz kuruntu mu yapıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadeca haplamı korunuyordun 
(2,271 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Canim ozman hamile olabilirsin cunku düzensiz kullanmışsin
(2,271 puan) tarafından
Ikı tane bir ıctıgım oldu bıkac kez bı saat falan degıl bir gun unuttm
tarafından
Canim fark etmez hamile kalma şansın yüksek hic unutmaman lazim normlade
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu dönemlerde oluyor  gecikme yada erken olma gibi durumlar içinde kuşku varsa pazartesi git sağlık ocağına kan ver 
(2,271 puan) tarafından
Test mi alsam deıdm ama simdi anca erken gebelik testinde cıkar onlar da baya pahalı bosa mı alırım bide biraz bekleyeyim dedım
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Bnce bi test al cnm olabilir belli olmaz
(2,271 puan) tarafından
Kasıgımda batma var uzanınca falan
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Yani aslında hergun aynı saatte şaşırmadan icsen benimde 2 aydır kullanıyorum geçen ay 7 gün sonra oldum bakalım bu ay da aynı olurmuyum
(2,271 puan) tarafından
Elim gitmedi bu ay cok yogundum evde unuttm hep ya normalde hep duzenlı olurum
0 oy
(21 puan) tarafından
İnşalah olursun cnm ama eşin korunuyorsa çabuk olmazsin bende 3 aylik iğne yaptim 1 aydir adet olmıyorum bugun teste yaptim bişey çikmadi eşimde korunuyordu haplar ineler adet geçiktirir
(2,271 puan) tarafından
Korunma yontemı olarak sadece dogum kontrol hapı kullanıyorum o da duzensız oldu bu ay baya.. Acıkcası suan olsa stres yaparım yani cunku cocugum cok kucuk ama esim cok istiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
3 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 884 göst.
0 oy
2 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,507,875 soru

24,612,122 cevap

364,128 kullanıcı

...