0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (147 puan) tarafından
Saygı duymayı , bilmeyi , öğrenmeyi ve öğretmeliyiz.... 

Hangi şehirden olursan ol 

Hangi dinden olursan ol 

Hangi mezhepten olursan ol 

Hangi meslekten olursan ol 

Hangi cinsiyetten olursan ol 

Saygı duymayı , bilmeyi , öğrenmeyi ve öğretmeliyiz .... 

NSB .... 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Doğru söyleyen dokuz köyden canım buda kapanır şimdi :)  halim tavrim karşimdakinin halı ve tavrı ile doğru orantılıdır .. bu devirde alttan almayı enayilikten cahillikten saniyolar herkese hakettgini vereceksin ne eksik ne fazla...

(147 puan) tarafından
Aynen gardaşım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Anlamiycaklar. Üstelik sana katilip yinede kendi düşüncelerini sana dayatip ikna etmeye calisicaklar...
(147 puan) tarafından
Ben orasını bilemem ben nasıl saygı duyuyorsam o kişiler de bana mecbur saygı duyacaklar katılan olur düşünceme katılan olmaz ama ne olursa olsun saygı duymsk zorundalar
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Çok haklisin canim 
0 oy
(50 puan) tarafından
Cok dogru soylemissin cnm Simdi bu postta kapanır nye kapandysa anlamadim benmkide gtti.
(2,423 puan) tarafından
Benimkide.....
(639 puan) tarafından
Of biri soylesin ne tartışmasıymış postlar neden kapamıyormuş...
(147 puan) tarafından
Rhm bak postlarda yukarıda 38 yorumluk birsey var içine gir oku canım
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Açığın kapalıya kapalının da açığa saygı duymak Zorunda....
(2,423 puan) tarafından
He yaaaa ben acigim  ama seni seviyom  misal nasıl örnek:D
(1,449 puan) tarafından
A burda o yok mesela bana laf edildi açığım diye ... kadın kadını bel altı vuruyor ...
(6,136 puan) tarafından
Hele bi sevme ❤ :))))
(147 puan) tarafından
Neşe lavin , o terbiyesizlik oluyor işte saygıyı da geçiyor terbiyesizliğe giriyor artık
(1,449 puan) tarafından
Ve bu terbiyesizliği bir bayan olarak aramizda destekleyenlerde var biliyor musunuz
(147 puan) tarafından
Ben desteklemeyenlerdenim kadın dediğin edepli olur kibar olur hanım olur erkek gibi ahkam kesmez erkek gibi bas kaldırmaz kadın dediğin tatlı dille çözmeli sorunu problemi car car konusmakla olmaz kadınlık seviyesizce saygısızca konusmamalıdır
tarafından
Açıklık ve kapalılık bana göre kimsenin haddi değil kime ne yani bu bnce bir fikir bile değil buna karışmak sorgulamak hadsizlik çok başka bir boyut
(2,423 puan) tarafından
Ya hem özgürlük ten bahsedip hem kapalıya laf atmak ta nedir ? Ben acigim ama kapalıya da saygım sonsuz annemde kapalı..
(1,449 puan) tarafından
Yaa 2 gün önce nerdeydiniz keşke yapılan haksız yorumlara denk gelseydiniz...
(6,136 puan) tarafından
Haberler de izlemiştim otobüste açık bir bayan çarşaflı bayana "kara fatmalar Türkiye de böyle gezemezler" özgür vatandaşım istediğimi söylerim diyordu biri de kalkıp elinin tersiyle yapistirmadi o kadına
(6,136 puan) tarafından
Post kapandi mi bende gormedim bahsettigin postu
(1,449 puan) tarafından
Ne kadar yanlış isteyen istediği gibi yaşamalı... nazım hikmetinde dediği gibi
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine...
(147 puan) tarafından
Ben kavgsyı tartısmayı cok haz etmiyorum ben konusarak izah ederek sorunların çözüleceğinden yanayım neşecim 2 gün önceki muhabbete denk gelmedim ben cok katılmamda sadece ızak takip ederim okurum geçerim eger ki denk gelseydim orada da kendime göre düşüncemi beyan ederdim
(6,136 puan) tarafından
Adı neydi ki o postun duruyor mu hâlâ
(1,449 puan) tarafından
Bende haksızlığa gelemem gelemediğim içinde acılan bir post üzerinde kendimce haklı olduğum ve savunduğum bi olay oldu ... olayda suydu bir kız 19 yaşındaki gorumcesine acik saçık giyiniyor o.....gibi demişti herkes de hak vermiş bende hatalı olduğunu ve 19 yasidnaki genç bir kıza heleki eşinin kardeşine böyle bi yakıştırma yapmamak gerektiğini soyledim sonra olay uzadı hakverenler oldu o kızı destekleyenler sonra da bana sende o yoldasın seninde içinde o......var hatta ve hatta haz almadığım bir isim burda bana küflü peynir demişti hatta sabah yine haklıymış gibi özür dileyecegine namusuma sırf açık giyiniyorum diye dil uzattı ne o......lugum kaldi ne namussuzlugum ne de başka bişey
tarafından
Ona bnde tepki gösterdim bir sürü laf yedim bnde
(6,136 puan) tarafından
Oooooohaaaaaaa
(147 puan) tarafından
O onun terbiyesizliği işte seviyesizliği insanlar ne kadar hafif sanıyor o kelimeyi ve nasıl yakıstırabilşyorlar agızlarına hayır o kız deseki evet ben o..... Sende benım yanımdamıydın yaparken dese ne der acaba yok cok ters bu seyler bana iyi kş denk gelmemişim namus kolay birsey defil herkes her yerde her şwkilde konusamaz ya yok allahım ne oyle ınsanlarla karsılastır ne o tarz cümleleri bana söylememi nasip et tövbe estagfurullahhh
(1,449 puan) tarafından
Evet utanmadan birde sabah hala haklıymış gibi devam ettirdi hakaretlerine... şimdi bunu yapan tesettürlü bir bayan ben buna ne demeliyim nasil bi yakıştırma yapmalıyım ya benim uğradığım haksızlık???
(2,423 puan) tarafından
Hatırladım sanki hak verende  çok oldu kiza
(1,449 puan) tarafından
Fazlasıyla oldu 19 yaşında tanımadığımız bir kız için o...... damgası vurdular sırf o tanımadığım kızı savunduğum içinde aynı damgayı bana işlediler....
tarafından
Verdiler verdiler banada demedik laf bırakmadılar anlamıyorum bu insanları grçi artık anlamayada çalışmıyorum
(2,423 puan) tarafından
O postta mi kapandi
(1,449 puan) tarafından
Kapansın zaten bi zahmet kıyamet gibi haksız hakaretler yağıyordu...
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Malesef burda yok ....
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Mesela karşıt postlari kapatmamalı surda bi tartışmadık:D şaka bi yana haklsın canım katılıyorum..
(9,651 puan) tarafından
Bize heyecan olsun :D millet kavga etsin biz kizistiralim yeter ama o kavgayı kaçırmamalıyız:D
0 oy
tarafından
Sevgiden önce her zaman saygı gelir benim için ben birinin fikrine saygı duyuyorsam o kişide benim fikrime saygı duymak zorunda. Herkesin hür iradesi kendi düşüncesi var. Kendi düşüncesini bastırmak için bi başkasının düşüncesini aşağılamamalı yada küçük görmemeli bi insan. 
(147 puan) tarafından
O kız öyle demiyordu işte ama birşey demiyorum allah ona hidayet versin konusmasında düşüncesinde ahlakında terbiyesinde özellikle
tarafından
Her zaman seninle aynı düşüncede olan insanlar olmayacak sonuçta eğer sana ters yada yanlış dahi geliyorsa onun düşüncesi. Düşüncene saygı duyuyorum deyip geçeceksin illa ben haklıyım diye dayatmak hiç hoş davranış değil.
(147 puan) tarafından
Ben düşüncelerimi zaten karsımdaki benimsesin diye mücadele etmem o ilk posttan beri saygı duyalım birbirimize diye yazdım koz bir carladı ona diyorum sende haklı olabilirsin ama karsı tarafta biri birşey yaptıysa bu sana ters ise zaten saygı duymak zorundasın açtı ağzını yumdu gözünü bu kez , ben diger yorumlarımı da okuyabilifsin hiçbirinde ben haklıyım sen haksızsın demşyorum dememde benim tek cümlem hayattaki felfesem bu sayfada değil benım yasadıgım su hayatta saygı duyuyorum'dur cümlesi benim felfesem bu
tarafından
Ben okuduğum için diyorum zaten. Bunları kimse senin düşüncene karışamaz. Zaten bi insanda saygı yoksa istediğin kadar laf şöyle seni anlamaz kafasının dikine gider. O yüzde boşver takma hiç. Önce saygı ney onu öğrenmesi lazım bi insanın.
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Cok dogru ama malesef simdiki zmaan bu cook az 
0 oy
tarafından
Çok güzel dedin canım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 689 göst.
0 oy
18 cevap 496 göst.
0 oy