Kavun salatalik birde karbonatli su ic canm oda gecmezse cig bulgur yut bi tatli kaşığı
hepsini denemediysen bide sekerli su ic serbet gibi ama dikkst et hepten kötü yaoma mideni
Cnm benim de yanıyordu hemde cayır cayır bu hafta doktoruma ddm geceleri meyve yeme domates,baharatlı yiyecekleri kes dedi şükür Allaha kesince azaldı midemin yanması şimdi de süt içiyrm iyi geliyor çok şükür
Ben midem yanınca soğuk su,süt veya yoğurt tüketiyorum geciyor.ama tabi herkese etkisi aynı olmuyor. Bana iyi gelen sana fayda vermeyebilir. Iyisi mi sen deneme yanılma yoluyla miğdene nelerin iyi geldiğine bak canım
Doktor şurup verdi bana fayda ediyor sakıncalı değilmiş zorda kaldığım da içiyorum rahatlatıyor onun haricinde petibör bisküvi öneririm bir kaç tane yesen süt ile oda rahatlatıyor bana bunu doktorlarım önermişti denemekte fayda var. Geçmiş olsun ❤
Tek çare gaviscon beni bi tek o geçiriyo
Salatalik ye canim
Canim salatalık ye cok iyi geliyo bende de var aynısı
geçmez canım anlık şeylerle bastırabilirsin ilk gebeligimde 4 ay çektim gece gündüz ne yaptıysam geçmedi renie duo mide şurubunu kafama dikiyordum ve çok çektim çok kötü birşey gerçekten ağladığım da çok olmuştur tabi doğum yaptığım güne kadar allah kolaylık versin şimdi 16.4 olduk ve en büyük korkum o isallah aynı şeyleri yaşamam yeniden
Gaviscon ve çiğneme tableti kullanmıyor musun. Ben onlarla iyi oluyorum yoksa bende duramıyorum. Ve daha 26.haftadayım
canim benim doktorum rennie surup verdi daha icerken yanmayi resmen alarak iniyo mideye. Doktoruna danis sanada uygunsa yazdir. Benim daha kucuk oldugu icin cok nadir oluyo oldukca iciyorum doktorum gunde 2 kere demisti sikayetim olmadigi halde vermisti.
Gaviscon iciyor msn.yanmaya iyi geliyor diye biliyorm
Leblebi ye canim bir avuc cok iyi gelir genelde hamilelkte mide yanmasina iyi bir cozumdur bulabilrsen tuzsuz leblebi bulamazsan normalide iyi dene faydasini gorursun bide midene iyi gelen birsey olirsa yaz yine merak ettim gecmis olsun tekrar
Önlemek için cay kahve cikolata asitli iceceklerden uzak durmak lazim ve yemekten sonra sirt ustu yatmamak lazim. Bunlar asidi arttiriyor. Yine de oluyorsa geçirmek için
Bol su içersin geçmezse asagidakilerden birini deneyebilirsin:
Karbonatli su
Rennie cigneme tableti
Rennie şurup
Gaviscon şurup
1,488,654 soru
24,333,119 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın