0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
uyuması gerekiyordu bu saate kadar herşeyi tam okdrda mziklnmiodu ama uyumuirduda yaptırdım masaj yapiorm bi yandan bi yandan da okuyorum resmen agizim yirtilck gozum doldu burnum bile hep akti esnemkdn ne nazar varyaaa oku oku btmedi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herseyi nazara da baglamamak gerek belki huy degistiriyordur 
tarafından
okdr da cahil biri dglm nazarla huy dgstrmeyi ayırt edemeyecek kdr :)
tarafından
Bunun cahillikle alakasi yok ki? Nasil davraniyor mesela nerden anladin nazar degdigini? Ben hic anlamam oyle seyden
tarafından
cahillik diyince hemen kötü bi söz glmesn :)chillikde bilmemexlkden gelir soncda bilmemek de ayıp değil ogrnmemk ayıp derler sncda:)❤ ve bazı insanlarin özellikle duası tesirli olur mesela benim babam ne okuor bilmiorz ama inanlmz tehsirlidir inanılmaz rhtlatr insanı annem de ole bende onlara ckmsm ve okurken esnemek tutar ağizin sanki yirtlck gbi açılmaya başlar gözler kızarır yaslar akar esnemeye baslarsin hatta bazı okuyan hastalarda nazar değen kişinin nazari okuyana geçer o kişi rhtszlanablr ve nazar güçlü ise de böyle olablior mesela gecen bi ablam kizima okudu durmuyordu çünkü kadın kendine gelemedi sabaha kadar uyuyams ölüorms resmen
tarafından
Allah allah ben bilmiyorum boyle seyleri
tarafından
nazar insani mezara bile sokar canım untma insani öldüreblr maalesef allah nazarci ve kem gözlülerden korusun bizi
tarafından
Amin canm amim
tarafından
Ben ilk okuldayken nazar olmustum. Annem dantel yaka yapmis giydirmis saclarimi örmüş fln. Biri sen ne kadar guzel olmussun demisti okula giderken. Daha 2. Derste karnim agrimaya başladı. Yataktan kalkamiyodum. Dedem gelmisti bana okumaya öyle gecmisti. Resmen o okudukca hafiflemistim. Sonra bi anda kustum okumasi bitince uyudum. Ertesi günü hic bseyim kalmamıştı. Basima gelmese inanmazdm sanrm
tarafından
maalesef nazar diye birşey var bizim bike ister istemez degeblior kendi ccklrmiza
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben her gece uyutmadan okurum mutlaka canm gün ortasindada okurum sende aliskanlik haline getir 
tarafından
bende nazari hssettgmde yada rhtsx oldgmda fln okurum genelde alışkanlık haline getiredm çünkü canım.s
0 oy
tarafından
Ya ben ne icin okursam okuym hep esnerim. Esnemek seytandandir derler. Hani dua okumasin uykusu gelsin diye ben hep ona yorarim. Nazarla ilgili olduğunu bilmiydm
tarafından
o başka şekilde mesela namaz kilacksan kılarken veya ibadet ederken veya edickkn vs vs ama nazar a karşı niyetle okudgnda başka onunla ilişkili oluor
0 oy
tarafından
Canim anneannem nazar degdiginde 3 ihlas bir fatiha okurdu sonra nazarinin degebilecegini düşündüğü kisilerin ismini yazdirirdi bir kagida sonra yakardi boyle hatirliyorm bazilarida tuz flan dokuyor basina bende inanirim kuranda bile geciyor nazar olduğu Rabbim hepimizi ozellikle yavrularimizi korusun 
tarafından
amin amin inşallah canım
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Rabbim hepimizi ve evlatlarimizi bu nazardan korusun okadar kotuki ben nazardan mahvoluyorum cocuklugumdan beri hemen etkileniyorum rahmetli ananem hep okurdu beni simdi kimi bulsam okusana beni diyorum cunki cidden cok zararini gordum yani
tarafından
anliorm canım hklsn vLla
0 oy
tarafından
Sen yine oku tabi de huydan da olabilir :)
tarafından
aynen canim :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 619 göst.
19 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
10 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 442 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (698 puan) tarafından soruldu

411,308 soru

12,381,473 cevap

43,233 kullanıcı

Kategoriler

...