0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (452 puan) tarafından

Günaydın hanımlar, gününüz aydın olsun.

Derdi olana derman, şifa bekleyenlerede şifa versin Rabbim.

Hanımlar sizden tekrar dua rica ediyorum ama bu sefer oğlum için değil, bugün bnm için büyük gün Allahım nasip ederse bugün kendi evimizi alıcaz ama sıkıntı şu ki paramız tam olarak yetmediği için eşim almanyadaki patronundan bi miktar borç istedi eğer bir aksilik çıkmazsa 3 saat sonra parayı göndericek patron, ama bn yinede sizin duanızı almak istedim müminin mümine duası kabul olurmuş. Bi aksilik olmaması için 2 gözde olsa kendi evim olması için bugün'ki dualarınızda banada yer verirmisiniz.

Rabbim hepinizden razı olsun inşallah, en iyilerini en güzellerini nasip etsin size.<3

12 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim huzurla oturacağıniz bir ev almayı nasip etsin canım İnşallah hayırlısıyla alirsiniz..

Umut bebek neşeyle sağlıkla büyüsün yeni evinizde :)
(452 puan) tarafından
İnşallah cnm, Allah biliyo ya bu zamana kdr hep içimden dua ettim iki odalı olsun ama bnm olsun dedim şükür bulduk öyle bi ev, sadece az bi miktar paramız yetmiyor patron daha iki gün önce göndericekti ama sürekli sorunlar oldu gönderemediler ve son güne yani bugüne kaldı, halbuki ev sahipleriyle anlaştık bugün bizim üzerimize geçirilicek ev, 3 saat sonra parayı gönderebilirler inşallah eğer gönderemezlerse bilmiyorum içim çok sıkılıyo
(352 puan) tarafından
Olsun kuzum belki bunda da vardır bı hayır
Sıkıntı etme hayırlısı ise rabbim nasip etsin de
Bizde ev alacagimiz zaman evim olsun da diye her gördüğüm evi beğendim yerden dubleks 1+1 e bile raziydim bütçe azdı çünkü birşeyler engelledi hep
Sonra bı baktım 2+1 ama kocaman balkonları olan 2.kat sıfır temiz bı muhitte evim oldu gerçi hala kredi borcumuz var ama odeniyo  
Herşeyin hayırlısı o yüzden :)
-Reklam-
+1 oy
(2,351 puan) tarafından
Hayrli gunler canim Allah hayirlisini nasip etsin cnm ins gelir o parada evinize gecersinz Allahn izniyle Rabbim herkese Kendi evine gecmeyi nasip etsin ins bizlerede nasip etsin.
(452 puan) tarafından
Amin cnm inşallah sizede nasip eder inşallah
(2,351 puan) tarafından
Amin ins cnm valla kira cok zor önce sen kurtul sonra bizler kurtulalim :)
(452 puan) tarafından
Aynen cnm kira zor ay dediğin (aylık kira) hemen geliyor. Kiraya vereceğim parayla oğlumun ihtiyaçlarını karşılasam daha iyi.
(2,351 puan) tarafından
Aynn ole biz 1400 lira kira oduyoruz oda oturdgumz semtte en uyguna oturulabilinir burayi bulduk  yani. Daha uygunlarida var ama oturamazsn ev dokuluyo e daha iyi bi yere gucun yetmio zor valla. Maasi al yarisini ev sahibine ver tek calisan olunca cok zor Allh yardm etsin herkese.
(452 puan) tarafından
Sni çok iyi anlıyorum cnm, ucuza olanlar ya rutubetli oluyo yada snin dediğin gibi dökülüyo, iyi olanlar ise çok pahalı, Rabbim kiracıların yardımcısı olsun, tez vakitte kendi evine çıkmayı nasip etsin. En güzeli snin olsun cnm
+1 oy
tarafından
Hayırlı sabahlar canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah 
+1 oy
(274 puan) tarafından
rabbim hayirli kılsın güle güle oturmayı nasip etsin insaAllah
+1 oy
tarafından
Amin imşallahhhh günaydınnnn :)))
+1 oy
(14,489 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah 
0 oy
(2,064 puan) tarafından

İnşallah hayırlısıyla gelir alırsınız evinizi güzel günlerde oturun <3

(452 puan) tarafından
İnşallah cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Evsizlik nedir bende biliyorum insallah duzelir alirsiniz  dualarim seninle
(452 puan) tarafından
Çok teşekkür cnm Allahım isteyen herkese en güzelini nasip etsin inşallah
0 oy
(319 puan) tarafından

Canım inşallah Sağlıklı afiyetli bi şekilde evinizi alırsınız huzurla oturursunuz :)

(452 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm inşallah aminn
0 oy
(328 puan) tarafından
hayırlı sabahlar canim rabbim gönlündekini tez vakitte hayırla versin♡
(452 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm inşallah cümlemizin gönlüne göre versin
0 oy
(589 puan) tarafından
Hayırlı günler canm Rabbim ne dileyin varsa kabul eylesin inşallah dualarımdasın
(452 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm inşallah. Rabbim isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin
(589 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
0 oy
(536 puan) tarafından
Rabbim huzur mutluluğu evinizden eksik etmesin . İnşallah gönlüne göre olur şimdiden hayiisiyla oturun
(452 puan) tarafından
Amin cnm cümlemizin inşallah

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 179 göst.
0 oy
23 cevap 483 göst.
0 oy
13 cevap 270 göst.
+3 oy
13 cevap 304 göst.

406,415 soru