0 oy
1,244 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar eşim silah alacakmış ruhsat için saglık raporu için felan 3 bin lira harcadı elimizde bir altınımız vardı onuda sattı birazda borç yapacakmış 4 bin liramız daha gider bnde gereksiz buluyorum ama hevesi varmış hem hem evde bulunması iyimiş bn çalışıyorum ne için diyor gözümde kalmasın diyor siz olsanız napardınız gönlüm yok bnm

28 Cevaplar

0 oy
(1,104 puan) tarafından
Eve sokamaz bile hele böyle gerizekalıca bir şey için para harcayarak kendisi de giremez eve 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne yapsan boş bi kere hevesinde varsa... Benim kayın pederinde merakı vardı aldı bi iki attı sonra hevesi gitti kaynanamda iyi bir yere sakladı. Yapma etme dedikçe daha çok inada bağlar. En iyisi hevesi geçene kadar boş bir alanda sıksın sonra sende sakla canım. Allah korusun 
0 oy
tarafından
Eşiminde var ama bende.yani nerde olduğunu bilmiyor. Erkektir ne olur ne olmaz diye sakladım. Inşallah hiç lazım olmaz.cok şükür 4 senedir benim sakladığım yerde durur.
0 oy
(345 puan) tarafından
Canım esımın meslegınden dolayı sılah bulundurmak zorunda o bıle benı o kadar huxursıx edıyokı bence gerek yok almasın ya ne olur ne olmaz seytan doldurur derler 
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Ya erkeklerin sagı solu belli olmaz biriyle tartışır silah aklına gelir şeytana uyar Bi kaza falan cıkar ne olur ne olmaz ben asla silah bulundurmak taraftarı degilim 
0 oy
(282 puan) tarafından
Çok gereksiz bizim varda ne oluyo 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Almasın ya şeytan doldurur allah korusun
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Eşinin mesleği ne ona da bağlı biraz, gerekiyorsa yanında bulunması gerekir, babam ben küçüklüğümden daha bu yaşına kadar silahı var, işe giderken yanında taşır, evde ise eve bırakır öyle çok şükür şimdiye kadar bi kaza olmadı

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,082 göst.
0 oy
19 cevap 1,085 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 672 göst.
1 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,028 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,085 cevap

350,074 kullanıcı

...