0 oy
298 göst.
Aile kategorisinde (1,436 puan) tarafından

Kızlar geçen hafta ilk kemoterapi mi aldm demistm. Annem.kaldi yanımda 3 gün. 1 günde kaynanam kaldi. Kaynanam eve geldiğinde ben daha ev süpürmemistm. İlk 5 gün kan iğnesj yaptırdığım için çok çabuk yoruluyodm. Süpürge işi de 6 ya kalmıştı kaynanam da o zaman geldi. Daha süpürmedm flan dedm. Benmde elim kolum ağrıyor demey3 başladı. Neyse dedm hilal kalk süpür kimseden fayda yok. Eşim zat3n almıyor robot süpürge.  Annemde baban sana para verecekti vermesn Robot süpürge alsn dedi. Babamın da durumu oyle çok iyi degildr yani. Geçen de kaynanam gorumceme anlatıyor babası Robot süpürge alacak flan diye. Beğenirse bende alaym dedi.. Ben dedm kaynanami her gün nerde bulaym annemi nerde bulaym. Eşim desen zaten süpürgeyi eline almisligi yoktr. Gorumcem de kimse memnun değil kendinz bilirsiniz flan dedi . Sonra da eşime sende anneme al diyor. Bende eşine almıyor ki adam anasına alsn dedm. Akli başında insan şunu der mi. O zaman sana baban alsn da esin annesine asln. Gorumcemin böyle patavatsız laflari coktr. Başka kaynanas olsa geline kiyamaz alirda. Durumlarıda iyidr yani kayın babamin kaynanam dese ikimizede alır ama kızı var der mi hic alsa kızına aldirir zat3n :)

Dün aldm 1 hafta ya gelir dediler. Bakalm Beğenirsm alacak kaynanam da :)

5 Cevaplar

0 oy
(648 puan) tarafından
Alıp da memnun olmayan görmedim hiç. Aman ben onun temizliğini beğenmem diyen teyzem bile aldı en sonunda. Gelinimiz hasta diye kendilerinin düşünüp alması gerekirken bir de
(1,436 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım  . Onlar sadece kendilerini düşünür. Kaynanam daha Bi gelip evimi süpurmus insan degildr.
(648 puan) tarafından
Allah sorsun
(1,436 puan) tarafından
O günleri sabırla bekliyorum bende :)
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Kadına bak ya sana alacağı yerde kendini düşünüyor hala sinirlendim resmen. Boşver canım seni örnek alıyo bak kocaman kadın :)) tez vakitte sağlığına kavuş sen takma hiç onları kaynana dimi işte ne yapsa yeridir valla 
0 oy
(6,590 puan) tarafından
Hayırlı olsun kesinlikle memnun kalacaksın. Resmen hayat kurtarıyor heleki hastalıkta. 

Kimseden insana hayır bacım robotlara kaldık :) iyi demişsin sende sana baban alacak kocanda anasına :) iyi düşünce 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Kimse anlamaz halden maalesef hiç takma bile kafana onları sen süpürge konusunda çok iyi etmişsin hayırlı olsun:)
0 oy
(1,907 puan) tarafından

Allah sorsun canım ne diyeceksin :) hangi marka aldın canım 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 509 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bastet (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,181 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 835 göst.