0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,502 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 27 günlük kvdem kolunu bacağını esnetiyor bşr kez canı yandı galiba ağladı çığlık atar gibi. Bir de ailesi filan kucağa çok alıyor kundaklı olmuyo. Sizce zarar veriyor olabilirler mi? Siz aldırıyor musunuz/alınıyor muydu ya da izin veriyor musunuz esnetmeye vs? Gece huysuzlanıyor gündüz ağrıyor gecr de ondan mı ağlıyor diyorum bilmiyorum 

14 Cevaplar

0 oy
(1,804 puan) tarafından
Kendi dogursun bitane daha onu esnetsin töbeee
(1,502 puan) tarafından
Haklı mıyım öyle mi diyosun canım :/
(1,804 puan) tarafından
Daha çok küçük zarar verir allah korusun
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
O kadarlikken almazdım fazla emzirir gazını çıkarır koyardım yerine çünkü hani kemikleri batar diyolar ya ondan almazdım
(1,502 puan) tarafından
Sende miydi yani çoğunluk o zaman kimse ellemiyodur
(45,018 puan) tarafından
Doğum yaptim evime geldim yani normal yaptım zaten herşeyiyle ben ilgilendim kaynanam annem kaldı ama ev işi yemek için felan geldiler sırayla
0 oy
tarafından
Kolunu bacağını çıkarttır bebeğin manyak mi o bı daha yapmasın öyle 
(1,502 puan) tarafından
Canım ne bileyim ben yapılır diye biliyorum ama kvdem bananiye gülmüyor bu bilmem ne diye tribe giriyor el kadar bebeye
tarafından
Mal mı ya bu kadın el kadar çocuk gulmuyorsa gülmüyor yani sanki sen fitliyon bebeği baba anneye sakin gülme yavrum diye senin kayinnan kafayı sıyırmış
(1,502 puan) tarafından
Yani bdn de anlamıyorum 3 gün sonra niye konuşmuyo diyecek habire bu kilo almamış hala küçük diyo sütüm azmış yetmiyormuş vs başıma doktor kesildiler
tarafından
Sana ne anne de şimdiden önünü kes yoksa yoksa başına çıkar
0 oy
tarafından
Ben doğduğundan beri esnetirim çocuğu ama onunda bir ölçüsü var
0 oy
tarafından
Ben alırdım bağrıma basardim valla :) 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bende esnetiyodum 7aylik dogdu bide normal yani 
0 oy
tarafından
Bizim oglan okadarlikken çok gazlı olduğu için sürekli kucaktaydi ama mecburiyetten susuoken kimse almazdı kucağına zaten daha çok küçük kucağa alıp ne yapacaklar sevme aşamasında değil uzaktan bakilma aşamasında şuan bebek

Benim kaynanam okadarlikken yapmazdı ama 2aylik falan olduğunda yapardı arada zorlamayacak şekilde onuda doktor önerdi oynatın arada kas gelişimi için diye 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kucaga alistirma emzir yatir cnm arkadasim emzirdi yatirdi cocuk masallah hep uyur uslu durur kucaga aldikmi agliyor esnetmeyide yaptirma benim gorumcem ilk baslarda yapti kizdim bida yapmadi cok kucuk bise olsa bilemessin aglar ama neye agladini bilmezsin aman diyim yaptirma boyun felan cekiyoo bazilarii 
0 oy
tarafından
Benim kızın 2 abisi var biri 12 biri 14 yaşında valla sürekli alıyorlardı kucaklarından hiç indirmediler neredeyse bişey de olmadı şükür 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ben esnetmedim valla ters bir hareket yaparlar kotu olur diye surekli kucaklarina almasinlar alisir sen evde bas edemezsin isini gucunu yapamazsin kucaga alisirsa onun en cok anne kokusuna ihtiyaci var kucaga ancak sen alabilirsin ama tabiki bunu soyleyemezsin Allah yardimcin olsun
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Kendi kirli donumu sandı çocuğu ne demek esnetmek ay ztn sinirlerim bozuk yakında olsa yolardım kaynananı 

Saçmalama öyle yaptırma çocuğun canı acımış ki çığlık çığlığa ağlamış inşallah bir yeri çıkmamıştır 
0 oy
(29,532 puan) tarafından

Daha çok küçük fazla harakete gerek yok zaten bebek uykudan kalkınca vücudunu esnetiyor çokta kucuga almasınlar emzir gazını al yerine koy

0 oy
(25,193 puan) tarafından
Ben kucağımdan indirmedim valla hiç bşy olmadı 
0 oy
(457 puan) tarafından
Bebeği çok sık kucağa almak bebeği kucağa alıştırıyor bende sık sık alınmasına karşıyım heleki yeni doğduğu zaman alınmamalı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 307 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hanifekilic (24 puan) tarafından soruldu