0 oy
1,545 göst.
Diğer kategorisinde (3,800 puan) tarafından
Varmi acaba kizlar . Güvenli sizce . İnternetten baktım ama pek birşey bulamadim kimi iyi kimi kötü diyo

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl helal canim 
(3,800 puan) tarafından
Guvenlimi yani helal sertifikası olup olmadığını soruyorum
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Yaa biz de çok yedik ama reddetmediler hiç kestim ben de 
(3,800 puan) tarafından
Şüpheli durum yoksa helal sertifikası kendi adına da alaymis madem millet şüphe etmezdi.
(13,304 puan) tarafından
Yeme o zaman adamlar ürünleri aldıkları yeri koymuşlar napsınlar daha seni nasıl ikna etsinler
tarafından
Uslubunuz neden bu kadar sert soru soruyoruz biliyosanız da bilmiyosaniz da düzgün cevap verseniz keşke
(3,800 puan) tarafından
Katılıyorum 0852
(13,304 puan) tarafından
Yok sert uslup değil adam malzemeyi alıyor karıştırıyor hamur yapıp satıyor aldığı malzemenin helal sertifikalarını koymuş sonuçta helal mi evet helal. Daha nasıl anlatsın veya anlatalım. Pastırmacı makarnacı değil neticede.
0 oy
tarafından
Kasaplar dışında helal sertifikasi yayınlamiyor hiç bir yer kuzum ama helal olmasaydı mutlaka ve mutlaka haberlere coktaaaan çıkmıştı 
(3,800 puan) tarafından
Marka evet ama helal olup olmama konusu benim için daha önemli
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Babam orda çalışıyor şimdi ona mesaj attım yokmuş kuzum 
(2,323 puan) tarafından
Ciddi misin Allah affetsin inşaAllah bi kaç kez yemiştim önceden inşaAllah içinde helal olmayan bişey yoktur ☺️
(3,463 puan) tarafından
Bizde bayaaaa yedik hiç aklıma gelmemişti bidaha yemem soğudum sıkıldım yemekten zaten
(2,323 puan) tarafından
Neyse öğrendiğimiz  iyi oldu☺️
(12,771 puan) tarafından
Yani helal değilmiymis ne varmış içinde haram oln
(3,463 puan) tarafından
Yani helal mi değil mi bilmem ama sertifikası yokmuş, şimdi düşününce çok önemli mi bilemedim çünkü etleri falan başka yerden alıyolar o aldıkları yerin varsa sorun değildir herhalde o yüzden mi sertifika almaya gerek görmediler acaba, Domino'sa özel et kesiliyosa o zaman sertifika yoksa yenmez tabi
(4,292 puan) tarafından
Bende cok merak ettim
tarafından
Helal değil demeyelim de şüpheli diyelim. İçindeki sucuk sosis vs. Onlar helal kesim değilse dana eti de olsa yenilmez. Birçok yerde de önemsemiyorlar maalesef.
Helal olması için kesilirken kıbleye çevirilmeli ve Allahın adı anılarak sağ el ile kesilmeli
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Müslüman ülkesinde öyle büyük bir firma haram satmaz. Dünyadaki ismi sarsılır satarsa
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Urunlerinin helal sertifikası var canim
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Tabıkı degıldır canım.domınos McDonald's hep yabancı menseılı
0 oy
tarafından
Haram nasıl yani haram şey mi konuluyor içine 
0 oy
tarafından
Yok yok biz çok sorguladik malesef yok bir kaç ürünün var oda içindeki bazı ürünler o kdar a Domino's pizza helal dir denilemiyor
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben güvenmiyorum canim o yuzden hep vegan sebzeli filan aliyorum sadece cok canim istediginde
0 oy
(4,364 puan) tarafından
Yok canim hatta domuz eti karıştırdılarina dair.cok.soylenti duymuştum  uniden beri yemem. Yani 11 yıldır.  Suoheli olduğu  icin yaklasma derim.
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Ben yillar önce yıllarca önce dediğim 3 4 sene önce bi yazi okumuştum Domino's domuz eti kullanabilir buna yetkisi var hatta sahibide yabancı diye biliyorum o günden beri soranlara söylüyorum direk 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 15 göst.
10 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elifatihhh (181 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,406,049 cevap

44,615 kullanıcı