0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (3,461 puan) tarafından
Kızlar şimdi bebeğime ayrı oda yapicam Montessori yatak olcak, ama ilk zamanlar doğal olarak bizim yanımızda kalacak, bunun için sizce park beşik mi almaliyim yoksa portatif anne yanı küçük olan besiklerden mi almalıyım ?  Park beşiği tatile gittiğimizde yada bir yere kalmaya gittiğimiz de yanımızda götürürsem faydasını görürmüyüm ? Bide mesela kaç aylıkken kendi odasına yatırmaya başladınız ben 6-7 aylık olunca kendi odasına koyarım diyorum ama zor mu olur? Tecrübeli anneler bilgi verinnn :) 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keisnlikle park beşik al taisndigi için rahat ve kolay oluyor . O aylar biraz erken olabilir ama denersin bebek isterse yatmayı yatırırsın. 
(3,461 puan) tarafından
Teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
3-4 aylıkken odasına koydum.Bize alışmasın beşiğe alışsın diye erken koydum.
(3,461 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canim bnde montesorri oda düşünüyorum. Bebeğim doğdu yaza doğru yapacağım inşallah odasını. Park beşik aldim ben ama bebek besikte yatmıyor. İlk bihafta yattı sanırım hastanenin rehavetini atana kadar artık yatmıyor. Şaştım kaldik bizde. :) uyyo besige koyunca uyanıyor ağlıyor. Ama koltuğa yada yataga yatirinc uyyo :)  1 aylık olduk. Simdi zorlamıyorum ama kirli bile çıksın da yatacak visekilde beşiğinde alostiricam inşallah. Park beşik kullanışlı. Benc düşünebilirsin zaten oda mobilya ya Yine bir mobilya besige gerek görmedim ben. 
(3,461 puan) tarafından
Onu da 1 numara 92 li paket vardı indirimim var diye onu aldım 46 TL'ye Molfix pure& soft
(467 puan) tarafından
bebeyin kac kilo ?
(3,461 puan) tarafından
Bilmem ben daha hamileyim 10+2 heveslendim bide indirim görünce aldım :)))
(467 puan) tarafından
Allah yavrunnu korusun sag salim alasin kucagina)
(3,461 puan) tarafından
Aminnnn hepimizin inşallahhhhhh
0 oy
(626 puan) tarafından

Canım ben ilk doğduğu gün ayrı odada yatırdım, şimdi 6aylik bebeğim hâlâ ayrı odada uyuyor. Uyku düzeni ilk günden beri var gece gündüzü biliyor, şu anda gece bi kere nadir uyanıyor. Bence hiç yanına alma. Çevremde üç yaşında bile ayiramayanlar var. Böyle bebeğim çok rahat, bizden rahatsız olmuyor. :) telsiz var sesi geliyor hemen sıkıntı olmaz merak etme. Anne yanı beşik aldım üç yaşına kadar kullanır sonra büyük yatak alırım diye düşünüyorum

(3,461 puan) tarafından
Emzirmek falan senin için zor olmadı mı gece iki saatte bir kalkıp odasına gitmek falan
(626 puan) tarafından
Yok canım, odası hemen yan oda zaten  İki üç saatte bir yanina gidip emzirdim. Üçüncü aydan sonra kendisi ne zaman uyanirsa o zaman emzirdim. Şimdi çok düzenli uykusu, bir kere üçte uyaniyor bazen sabaha kadar uyanmiyor. Eşim de boş yere uyanmamis oluyor,zaten bebekle anne ilgileniyor. Bebek için de böylesi daha iyi bence. Biz sadece bebeğimle iki gün aynı odada uyuduk mecburiyetten, hiç rahat edemedi sürekli uyandı.
(3,461 puan) tarafından
Bende mi direk öyle yapsam acabaaaa ya güzel olmuş :)
0 oy
(457 puan) tarafından
Park beşik tavsiye ederim ve ben bebeğimi 2 yaştan önce asla ayırmam emzirmeyi kesene kadar yanımda odamki beşiğinde uyuturum 
(3,461 puan) tarafından
Bende sanırım park beşik alcam çok kişi onu tavsiye etti
0 oy
tarafından
Park beşik kullanışlı oluyor kolay taşınıyor sonra istediğinde kaldırıp paketle at baza altina bunlar avantaj .ayrı oda işine gelince bebeğin durumuna bağlı canım ama nasıl alistirirsan öyle gider 
(3,461 puan) tarafından
Odasına alıştırıyım o zaman onun için daha iyi olur
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Ben hiç anne yanı veya Park beşik almadım normal mobilya oda takımı yaptım. Dogudgu günden itibaren gündüzleri hep kendi odasında uyudu. 40tan sonra gece de kendi odasında uyudu şimdi 11 5 aylık hala kendi odasında beşiğinde uyur. Yanına hiç alıştırma gerek yok bence. Odamız dipdibe gık dese duyarım telsizde kullanmadım
(3,461 puan) tarafından
Benimde yan odada olcak şimdiden kamera falan bile aldık acaba hiç bende mi almasam direk yatağına yatirsam diyorum ama kendim biraz üşengeç olduğum için kendime güvenemiyorum zoruma gider mi gece kalkıp gitmek geri gelmek falan :)
0 oy
(71 puan) tarafından
Park beşik asla tavsiye etmem ben Pierre Cardin aldım ogkum 6 aylık aldığım günden beri saklarken gıcırdiyor
(3,461 puan) tarafından
Yağladınız mı gıcırdayan yeri belki iyi gelir
0 oy
(467 puan) tarafından
bende odası ayrı aynı dedıgın gıbı hazır ama aynı bundan aldım Allah bunu yaradandan razı olsun  ytagımın aygına koydum bızı gormesın dıye karanlıkda uyutuyorum gormesın bu odayı geceyıde gunduzle boyle ayırdı ..cok ıyı taşına bılıyoda baglandıkda nereyese goturdukde bı kucuk bı sey oluyo.4aylık cok rahat cok sevıyo kızım ıcın de rahat.nefret edıyorum ben park besıkden cok kotu bı durusu var boguluyorum baya)) 
0 oy
(467 puan) tarafından

bu beşik canım bu be

imageşık

(3,461 puan) tarafından
Evet bende park beşik ve bunun arasında kalmıştım ama 1 yaşına gelince bunda yaramaz dimi tatile falan gittiğim de bunu yanımda götüremem heralde küçük gelir
(467 puan) tarafından
çok kişi soyluyokı  10aylık hale uyuyor bunda ama 1yasında odasına gecıcekse bak senın tercıhın ama bunu odadan odaya bıle tasıyprum rahat arasdır yınede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde WhiteSwaN (14,937 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 113 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kimbilirki (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
22 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Shnnseda (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,440 soru

23,679,667 cevap

310,171 kullanıcı

...