0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (775 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık bebeklerim sünnet olucakalr çantama ne koyabilirim kıyafet olarak birde sünnet ölünce bez deymesin diye bir aparat veriyorlar mu biz mi tekin edicez

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla bişey alma canım yanına zaten kıyafet giydiremiyorsun
(775 puan) tarafından
Ne koyayım mesela
tarafından
Böyle beyaz kafadan giyilebilen önlük gibi şeyler var ondan al canım başkada bişeye ihtiyaç olmuyor hemen eve dönüyorsun zaten
(775 puan) tarafından
Nerden bulabilirim ve ismi ne diye geciyir
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
2 tane köpük bardağı iç içe koy ve tabanını kes pipisinden az uzun olcak şekilde öyle kapat çok rahat oluyo
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Benim oğlum klipsli oldu bezini taktik çıktık başka bişey lazım olmadı canim
(775 puan) tarafından
Anladım canım onu bilmiyordum. Nasıl oluyor o sormam lazim
0 oy
tarafından
Özelde mi olacak sünnet 
tarafından
Gece yatmıyor zaten pek bişey almana gerek yok canım
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederim acaba genelde klipsli mi. Oluyor bilginiz var mı ben ilk defa duydum
tarafından
Klips derken ?
(775 puan) tarafından
Şimdi burada duydum bez dememesi ilin Bi aparata benziyir
tarafından
Bizde yoktu ama çok oldu canım ben yaptirali yeni çıktı galiba
0 oy
tarafından
Zaten simdi yeni bi sistem varmis gecem arkadasim atti bana sok oldu klem mi dedi bise takiyorlarmis bez degmiyormus. Benim ogluma 2 sene once bantladilar o kalip gibi bantlar dusecek bilki o zaman iyilesicek dediler gercekten oyle oldu 4 gunde iyilesti. Yanina bise almana gerwk yok ki hemen yaotirip eve gekceksn zaten bez mama bilmemm iste kitafet yefek koy yeter
0 oy
(181 puan) tarafından
yanina bezle pijama al yedek bende 2 bucuk aylikken yaptrdim bisey koymafilar onune sardilar zaten cis yerini sarmadilar aksama cikariyosun.krem suruyosun 
(775 puan) tarafından
Genelde klipsli mi. Oluyor bilginiz var ki
(181 puan) tarafından
klips nedir canim onu anlamadm
0 oy
tarafından
Benim oğlum 6aylikken sünnet yaptırdım özel de lokal anestezi ile oldu yarım saatte getirdiler sadece altına bezini taktım klips yada bardak falan koymadım bı krem yazdılar bardağı yada başka bişey koymayın enfeksiyon olur demisti bı de ağrı kesici fitil verdi bı hafta da tamamen geçmişti anestezi geçince biraz ağladı ve her defasında kremi sürerken çok ağladı ama iki güne açısı geçiyor bişey götürmene gerek yok yani öyle özel 
(775 puan) tarafından
Lokal sadece o bölge uyuşturuyor lar  dimi
tarafından
Evet lokal o demek bizim bulunduğumuz yerde hep anestezi vererek yapıyorlardı özeli o yüzden tercih etmiştik
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım doktor gerekeni söyler her doktor farklı söylüyo bizimki gazlı bez koyup normal kapadı bezi bizde öyle yaptık. Bikaç gün sonra bardak kapadık. Yedek bez alman yeterli yani. Paranox fitil de bulundurmanı tavsiye ederim evde mutlaka bizimkinin acısını azda olsa o kesti. Zaten 20 dklık işlem senin iki taneyse 40 dk:) sana tavsiyem hemen eve dönün hızlıca yolda uyuşukluk gecerse çok zor olur size
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum inşallah Allah yardımcımiz. Olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
19 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 282 göst.
11 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu

412,673 soru

12,425,083 cevap

45,428 kullanıcı

Kategoriler

...