0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Ayagimda bir tumor vardi cok sukur iyi huyluyfu dogumdan sonra goz kaymalarim oldu doktora gittik mr cektirdi eski mr in var mi dedi e nabizdan acti hepsini inceledi kalcamin mr i da vardi onudq acmis yanlislikla actim dedi sonra kapatirken bir kararti var kalcanda bir kararti var sanirim bir tumor yada kist bu bilginiz var mi dedi hayir dedim soylemislerdir dedi hayir dedim atlamazlat falan eve geldim dusundum ben o mr imin sonucunu almaya gitmemiştim perde asarken dusmustum ilaclqrla agrim kesilince sonucada gitmedim esime hala anlatmadim oglum 8 aylik oldu anlatsam dr diye tutturur korona var gitmek istemiyorum bide oglumu kayinvalideme birakmam lazim hamileyken hep dr isimoz cikti 2 kez ameliyat oldum yani surekli dr a gittik tansiyonum cikti vs erkende dogurdum dicek ancak dr a gidiyor basi agrisa dr a gidiyor herseyin ustune dusmeyin falan gibi konusucaklar kayinbabamla .

Korona sakinlesij annemlere kalmaya gideyim orda giderim yazin giderimnl diyorum zaten ayagimdada var iyi huylu o diyorum sonra ya bisey cikarsa diye korkuyorum kizlar akil verin bana linclemeyin nasil simdiye kadar gitmezsin diye bir turlu cesaretimi toplayip gidemedim esime anlatamafim

3 Cevaplar

+1 oy
(3,239 puan) tarafından
Canım sağlığından önemli değil kıçı kırık insanların söylediği laflar onun için git ihmal etme 
-Reklam-
0 oy
(697 puan) tarafından
Bence hemen gidin yaza kadar çok uzun bir süre geçmiş olsun hem aklında kalır yaza kadar belkide için rahatlayacak herzaman bırakma oğlunu bazen yanında götür bebek arabasıyla herzaman herkesin bırakacak yeri olmuyor yokmuş gbi düşün 
(6,048 puan) tarafından
Canım ailede de varsa bu durum ne diye ihmal ediyorsun. Boşver kim ne derse desin arkandan. Sağlığından önemli değil. Eşine de söyle ve hemen hastaneye git.
(687 puan) tarafından
O öldu ya giderim kanser derler diye cok korkuyorum sanki gitmeyince hic ilerlemicek gibi unutmaya çalışıyorum digeri temizdi buda oyledir diye teselli ediyorum yuzlesmeye cesaretim yok gercek iyimi kotu mu diye
(6,048 puan) tarafından
Canım iyi huylu bile olsa geciktirme. Belki de  kalcanda var diyen doktor da yanilmistir. Bu sefer kendine dert edinme. Git kurtul.
(687 puan) tarafından
Ay insallah oyledir dua et
(6,048 puan) tarafından
Rabbim seni evladına ailene bağışlasın canım.
0 oy
(65,313 puan) tarafından
ihmal etme canim derlerse desinler saglik bu gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 777 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
1 cevap 178 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.