Selam hamisler öncelikle hepinizi seviyorum rabbim gönlünüze gore versin insallah
O kadar merak ediyorum ki ilkkez anne olacam inşallah nasipse bunada hiç inanamiyorum buda ayrı bi konu .öncelikle maşallah kendime midem 2 defa feln bulandı bu ara 10 haftalikta hamileyim başımın dönmesi dışın da hiç hamile gibi hissetmiyorum çok şükür hiç bişeyin yok .teyzeleri ordan el sallıyor bebişim görüyorsunuz .sizce cinsiyeti nedir. Tabikide önce sağlıklı sonra hayırlı bi balım olsun. :))) haydi BİSMİLLAH gelsin yorumlar .Inşallah istediğim dr
anaam cok kucuk daha ya 12 de tahmin edilebilir 16da kesinlesir ama kafadan atiyorum kiz
Kiz kese şekli bi tuhaf geldi gözüme hani normalde fasulye gibi yada yuvarlak derler ya seninki armut gibi duruyo ha benim de on haftalikken bakıp duruyorum ama hiçbirşeyi gozukmuyo ama içimden seninkine kız demek geldi
Buralarda bir yerde dolunay hanım olacak burdan ona sesleniyorum seninde yorumunu merak ediyorum
Canim Bende ilk anne olacam12+5 benim de daha belli degil ve merakta ediyorum sanki senin bebegin kiz gibi duruyor
cinsiyetini bilmem ama şekere benziyor
Minicik daha yaaa şuan için erken cnm bn de benim ilk tahminimi 15 haftalıkken yapmıştı doktorum 17.haftada da netlestti
Her iddiasına varım erkek
Daha cok minik annesi sabret sallıyorum ama bence kız öyle geldi birden
Bende erkek olacak diyorum. Oğlumda hiç mide bulantısı vs doğru dürüst olmadı çok rahat geçti hamileliliğim ve herşeyi yedim 30 kilo aldım. Şimdi kardeşine Dr önce erkek sonra kıza benziyor dedi net değil ama kız gibi geliyor bana. Bu hamileliğim oğlumunkinin tam tersi çünkü sadece meyve ve peynir yiyorum. Hiç kilo almadan 16 haftalık oldum bile
Nub teorisine gore cikinti var canm bence erkek
1,488,878 soru
24,336,582 cevap
345,882 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın