0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Selam kızlar geçenler de bi test yaklaşımıyım gebelik var mı yok mu diye ve bugün tekrar yaptım çıkmadı hatta 2 tane de yaptım belki vardır diye ama çıkmadı. Nasibimizde yokmuş demekki..

Sizden ricam dualarınız da beni ve benim gibi evlat sahibi olmak için bekleyenleri unutmamanız. Yazan herkesten Allah razı olsun 

4 Cevaplar

0 oy
(2,583 puan) tarafından
Rabbim sana ve isteyen bakabilecei olan herkese nasip etsin insallah kucagini bos birakmasinbi rahatsizligin varmi bilmiyorum ama stres cok onemli bi sure dusunme kafana takma
(41 puan) tarafından
Pko var bir de bi aşılama geçmişim var zaten profilime girersen görürsün orada paylaşmıştım canım. Bu arada güzel duan için teşekkür ederim
(2,583 puan) tarafından
En hayirli zaman ne zamnsa Rabbim nasip eder uzulme canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim bana nasip etti inşallah sana da nasip eder 
(41 puan) tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Nasıl yani canim e dr. Sana rehimde kalinlaşma var dememişmiydi ?
(1,058 puan) tarafından
Heee doğru tamam canm k. Bakma
 Hakkinda hayırlısı canım çok kafana takma çok zor evet ama fazla ustune düşdükçe bu işler zorlasiyo tevekkül et . Ablam pko vardı tedavisini oldu aşilamadan sonra rabbim verdi sabırrr çookça Rabbim en hayirlisini sagliklisini versin ....
(41 puan) tarafından
Hangi tedaviyi oldu peki
tarafından
O benim canım sen benimle karıştırdın
(1,058 puan) tarafından
5 yıl oldu canm hatirlamiyom hiç ya
(1,058 puan) tarafından
Ay evet canm seninle karistirdim ya ;)
0 oy
(980 puan) tarafından
Rabb'im en kısa zamanda nasip eder inşallah canım.  Seni çok iyi anlıyorum bende tüp bebek tedavisi ile anne oldum. Stresten uzak dur kafanda sadece çocuk diye şartlama bak bende çok stres yapıp aklımdan hiç çıkarmıyordum. İlk denememiz de olmadı sonra olacak zamanı var dedim biraz daha rahat davrandım. Yani demem o ki cnm kafanın rahat olması gerekiyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 263 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
18 Kasım 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde virane28 (171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,592 soru

24,417,068 cevap

351,325 kullanıcı

...