0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kizlar doğumdan önce lazere gidiyodum. Neyse dogum yaptim 4 ay oldu. Afedersiniz üst tarafi makina ile alıyorum ama özür dileyerek söylüyorum alt tarafi jilete vurmuştu m. Ağdayla korkuyorum hassasim. Bantlı agda deriyi kaldirirmi yumuşak orasi biliyosun. Nasil agda kullanmam lazim yada ne yapmam lazim. Hiç agda kullanmadim bilmiyorum yani

14 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Jilet kullandığım için yorum yapamıycam post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
(12,941 puan) tarafından

Hic agda yapmadiysan deneme canim boşver :P:D bide hassassan hele

(557 puan) tarafından
Hahaha aynn cnm vala ben doğumdan bir ay sonra aldım ılık ağda ile kendim aldım yani ailsigim ben ayna karşısına geçiyorm baya bir geriyom yapiyom tabiki acıyacak ama sonuç harika oluyor bir ay boyunca tertemiz oluyor sana gelince bence yapma hiç yapmmaissan cnm yada zmanin varsa kuaföre git
(12,941 puan) tarafından
Aynen bende kendim yapiyorum mesela hep kendimi bildim bileli sesu ilik agdayla yapardim simdi agda bantlariyla yapiyorum tertemiz oluyor. Ama brnim tatli degildir yapabiliyorum. Hic yapmayana helede aşagiyi tavsiye etmem :))
(557 puan) tarafından
Ayn sesu güzel hamile çöken jilet asla sürmek istemedim ama işte mecbur kaldım ağda yapamadım karnım yüzünden göremiyordum (•‿•)(•‿•)(•‿•) o kötü bir şey işte bir iki kere jilet yaptım
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben hamilelik öncesinde agdayla alıyordum hamile kaldım 9 ay jiletle aldım sonra ağda yaptım şu boncuk ağdayla canını da acıtmıyor tavsiye ederim bezle cekincedaha çok acırdıbir sekilde alışması lazım 
0 oy
(84 puan) tarafından
Ahh ahh bebiş yokken hep kuafire giderdim nerde o gunleeeerr:)
0 oy
(233 puan) tarafından
Bende jiletle alıyorum Allah sonumuzu hayretsin :D
0 oy
tarafından
Yok niye kaldirsin bende Hamileikte  jilat yaptim son ay agda yaptirdim kalkmadi deri
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bence ilk kuaföre git canım kendin alamazsın ve canın çok yanar ama ilk kuafore gidersen diger turlu sen alırsın 10 dakkada aliyo kendin hic deneme bile
0 oy
tarafından

Ben ağda yaparım ama bağıra bağıra:D

0 oy
(15,872 puan) tarafından
Ben bantliyla denedim ama alamadım. Evde kendim ağda yaptım onunla hemen aldım. 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Ben cok degısıgım ya herkes asagıdan korkar ben de asagıda sorun yasamiyorum ustte canım yanıyor ben hep eldiven kullanırım en temizi hem kendi elinin ayarı bılıyosn agda gıbı bırden canını almıyo 
0 oy
(591 puan) tarafından
Valla canım jilet koklerı kalınlastırmıstın alırken zolanırsın ama onceden agdaya vurmus olsaydın boyle olmazdı 
0 oy
(142 puan) tarafından
Yıllardır ameliyat eldiveniyle alıyorum epey bi azaldı
0 oy
(116 puan) tarafından
Adet görüyorsan lazerle devam etsene en güzeli
tarafından
Kiz bu sefer korona var gidip gelemiyorum ki
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Bimin paket agdasini kullaniyorum senelerdir .bekarkende evliykende 1 kere bile jilet sürmedimm ve su an 2 ayda 1 falan aliyorum hem seyreklesti hemde hizli uzamiyorr cok rahatt 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 512 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
2 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Su1111 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 3,152 göst.