+1 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar ben bebeğim için reklamda oynasın diye başvuru yapmistim başvuru kabul edilmiş ama eşimin haberi yok nasıl soylicem ki siz olsanız napardiniz an azından anı falan kalır 

16 Cevaplar

+2 oy
(3,212 puan) tarafından
Ben doğru bulmuyorum kendini ifade edemeyen yavruların böyle şeylerin içine sokulmasını. Hele ki şu virüste onca set ekibi ile temasta bulunacak ister istemez kucaktan kucağa...
(2,198 puan) tarafından
Artıladım
(1,258 puan) tarafından
Aa evet ben virüsü unuttum gercekten virüs varken bebegini nasil onca insanin icine sokucaksin zaten boyle onemsemeyen kisiler yuzunden yayiliyor cnm kusura bakma
-Reklam-
+1 oy
(389 puan) tarafından
Aa nasil.yaptin
(191 puan) tarafından
Instagram da denk gelmiştim ajansın birine başvurum kabul edilmiş
+1 oy
tarafından
Eşine anlat durumu
+1 oy
tarafından
Bir sürü elemeden geçecek sağda solda rezil olmasa bari çocuk olduğun şehirde değilse ajans hiç uğraşma derim ben naçizane tavsiyem
(191 puan) tarafından
Bulunduğum şehirde cnm
tarafından
Ha o zaman olabilir bişey olmaz ya eşine önce başvuru yapacam de bakalım ne diyecek
(191 puan) tarafından
Haklisin cnm. vazgeçtim ya biraz daha büyüsün bakalım
+1 oy
tarafından
Eşimden izinsiz böyle bir şey yapsam kıyameti koparır sen eşinin nasıl tepki vereceğini dışa iyi bilirsin artık bir şekilde söyleyeceksin canım itiraz ederse vazgeçtik dersin 
+1 oy
tarafından
Nasıl söylicem derken canım eş senin eşin neye nasıl tepki verir sen blirsin. Benm oğlumda ahansa kayıtlı ama ben en başından eşime dedim kaydettircem diye oda tmam dedi kaydettirdim. Henüz bi reklam filmde oynamadı ama bilgisi var yani. Snde nrmal syle kızar dersen kaydettirmek istiyorum dersim.  Çocuk knusunda ortak karar olmalı gizli bişey yapma.
+1 oy
tarafından
Kiz eşinden sorub yapsaydın 
0 oy
(2,262 puan) tarafından

Esinden izinsiz nasıl başvuru yaptın ki ? Yani ona sorman lazım sonucta onunda çocuğu 

Ama sen buraya yazdığın gibi esine de soyle ani kalır falan diye belki kabul eder
(191 puan) tarafından
Evet de bir anlık heves iste
(2,262 puan) tarafından
Ama sorun çıkarmaz herhalde. Güzel dille anlat belki kabup eder
0 oy
(12,523 puan) tarafından
En başta eşine söyleseydin keşke bence
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Ne guzel isde cok guzel.esine soyle cok isdiyorum diye.cocuk ani kalir.ama keske bas vurmadan once soyleseydin
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ben doğru bulmuyorum canım ama sen eşine buraya yazdığın gibi anlat mesela ani kalır falan de bakalım ne diyecek
(191 puan) tarafından
Nedne cnm
(14,168 puan) tarafından
O ışıklara maruz kalacak yorulacak bir sürü yabancı insan korkacak ne bileyim gerek yok bence
0 oy
(979 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım da eşine başvuralım olurmu diye bir sor. Başvurdum falan dersin tepkisine göre
(191 puan) tarafından
Evet böyle yapabilirim
(979 puan) tarafından
Bence en mantıklısı bu olur gibi
0 oy
(591 puan) tarafından
Nerden yaptın bende dusunuyorum oyle seyler bide ne kadarlık bebegın
(191 puan) tarafından
8 aylık valla cnm Instagram da denk geldim hatırlamıyorum bile çıkmaz diye şans denemek istedim kabul etmisler
(591 puan) tarafından
Bende gecen bahsettım eşimede bısey demedi ama bende istiyorum
(608 puan) tarafından
Bazı ajanslar para yaptırmanızı söylüyor daha sonra size uygun çekimler olursa çağıracagız falan diyorlar ama genelde çağırmıyorlar bilgin olsun canım
(191 puan) tarafından
Instagram da Hakan Öztürk yaz cnm çıkar sayfası ha gir orada başvuru formu doldur
(591 puan) tarafından
Anladım canım bakarım simdi
0 oy
(866 puan) tarafından
Hemen oynatmiyplar once çağırıp bakıyorlar foto çekiyorlar ben öyle biliyorum 
0 oy
(123,311 puan) tarafından
Aynisini bende yaptim mail attim kabul ettiler esime dedim goturmedi horusmeye ☹
(191 puan) tarafından
Yaaa neden
(123,311 puan) tarafından
Istemedi yaa kizdiydi banada
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Niye soylemiyorsun cnm ne var bunda soyle bence hangi reklam bu arada 
(191 puan) tarafından
Lwc katolok cekimi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.