0 oy
322 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar aklıma bise takıldı. Dogumda kemiklerin ayrıldığı icin genişliyomuşsun eski kıyafetlerin olmuyormuş eski haline 20 ay kadar dönemezmişsin. Bana hep böyle söyleniyo sizce böyle bise varmı dogum geciren anneler sonucta dogumda baya kilon gidiyo nasıl genişleniyo ki 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doğuma giderken yanımda hamile kalmadan önceki kıyafetimi götürdum hastane çıkısi için. Mis gibi de girdim içine. Doğum yapalı 2 ay oldu 36 bedenim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan eve geldim 3 gün sonra pantolonum belimden düşüyordu ne genişlemesi eridim bittim
(238 puan) tarafından
Kac kilo aldınız dogumda kac gitti canım negüzel
(3,036 puan) tarafından
Hamileyken aldığım ayakkabılar ayağından çıkıyor benimde :Dc
tarafından
7 kilo aldm 10 kilo gitti
0 oy
tarafından

Kilonun gitmesi kendine bağlı canim dikkat edersen hareket surekli edersen gider yeb için yatarsan gitmez:P

(389 puan) tarafından
Bnm kadar hareket eden yoktu sabah 11 de leslie yaparm sonra bebegm uyanir karnini doyur altini al sonra ev işi ev isi bitince tekrar bebek salla sonra 30 dk egzersiz yap sonra yemek yapmaya basla sonra koca gelsin yesin içsin sorna masayi topla cay yap namaz kil tekrar bebegi doyir altini al

Haftada 3 gun markete git

Ona ragmen veremedim kiloyu cokta yemem öyle 2 lt su icerm
tarafından
Kiz kac kilosun
(389 puan) tarafından
70 kiloyum 63le hamile kaldydim
tarafından
Eeee iyisin sadeca 5kilo fazlan var 5kiloyuda kolay verirsin diyetle yedine dikkat etmen lazım ekmeği fln kesersen cok kolay verirsin
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Ilk defa duydum evet kemikler ayrılıyor ama öyle kalmıyor eski haline geri dönüyor kıyafetlere girememe sebebi kilodan 6 ay sonra giyiyordum pantolonlarımı ben 
0 oy
(122,369 puan) tarafından
Yok oyle bisi 38 beden gittim doguma suan 36 bol geliyo
(238 puan) tarafından
İnsanın morekini bozuyorlar iste
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Valla dogimdan bi hafta sonra karnim bile dumduzdu evet eski kiyafetlerim olmuyordu ama hamileyken gidiklerim torba gibi :D ;)
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Doğumla alakalı değil ki genislemek sürekli yeme isteğin oluyor yiyosun yiyosun haliyle sporda çok fazla yapamadığım için özellikle yeme isteğinin zirve yaptığı son aylar insanın yerinden kalkası gelmiyor ben tüm.kilomu verdim nerdeyse 15 kilo ama kalcam kaldı üstelik sezeryan olduğum yani doğumla alakası yok :)
(238 puan) tarafından
İcimi rahatlattın canım sagol :) 15 kgyi nekadar sürede verdin peki
(3,036 puan) tarafından
2 hafta falan sürmemiştir ama günde 4 litre su içtim
(238 puan) tarafından
Bende 3 lt asagı inmem su cok onemli
(3,036 puan) tarafından
Hamileyken bende öyle içerdim emzirirken insan daha çok susuyor :D
0 oy
(238 puan) tarafından
Post yukarı cıksın 
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Daha dün bi doktorla konustum belim sırtim bütün kemiklerim ağriyo dedim dogum yapali 5 ay oldu çok normal dedi kemikler cok etkileniyomus dogumda 1 sene sonra gel sana yerlerine koyarim hepsini dedi
(238 puan) tarafından
Peki eski haline dönebildinmi
(7,973 puan) tarafından
10 kilo gitti dogumla ama daha var vermem gereken 1 seneye kadar normalmis omuzlarim genisledi benim mesela
0 oy
(14,633 puan) tarafından
Hayır ilgisi yok ben çok zayıfladım 48 kg oldum şuanda eski kiloma dönmek istiyorum ya 55 olsam yeter bana elim yüzüm çöktü bu arada kızım 8 aya girecek
(238 puan) tarafından
Cokmu emzirdib canım emzirince kilo gidiyomuş
(14,633 puan) tarafından
Bilmem ki hala emiyor maşAllah
0 oy
(14,201 puan) tarafından
11 ay oldu fakat ben 6 ayımda eski halime döndüm şuan da 56 kiloyum

58 ile hamile kaldım   78 ile doğuma gittim 
(238 puan) tarafından
Ama bana söylenenler abartı :) icimi rahatlattın sagol canm
(14,201 puan) tarafından
Abartmışlar valla göbek dahi kalmadı
Ama bol.bol su iç
Ve ben rezene kimyon anason kullandım 2 aydan itirabran hem bebeğe yararlı hem de kilo vermeme sebep oldu
Kabızlık sorunumu giderdi
Doğumdan sonra kabızlık oluyor bir tej bu yani kötü
0 oy
(3,836 puan) tarafından

normal dogum olmustu. 40 için kontrole gittiğimde hala kuyruk sokumumda ara ara agri oluyor dedim doktora. o da dedi ki dogum esnasında vücuttaki kemikler esner yakında gecer. 

ne kadar doğru bilmem ben sadece doktorumdan duydum
0 oy
(3,552 puan) tarafından
6ř0 kiloyla doğuma gittim doğumdan bir ay sonra 49 kiloya yani eski kiloma döndüm. Şimdi 45 kiloyum genişlemedim aksine kuculdum iyice 
0 oy
(664 puan) tarafından
Ben eski kiloma geri döndüm zayıflamak istemiyorum ki maalesef gidiyor
0 oy
(878 puan) tarafından
Benim görümcem iki kere normal doğum yapmış çöp gibi şuan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 276 göst.
11 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliff annesi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliff annesi (13 puan) tarafından soruldu

403,471 soru

12,087,549 cevap

36,377 kullanıcı

...