28 ocak doğum günümdü eşimden ne hediye nede bi pasta bekledim sadece yanıma gelip doğum günümu kutlamasını bekledim değerli olduğumu bilmek istedim onun gözünde ama yapmadı bende küstüm onla tavırlı konuştum alay etti annesi gilin yanında bi pasta için küsmüş dedi oysaki bi kaç cümle bekledim öyle yaptı ben yerin dibine girdim akşam oldu oğluma kızdım dövdüm diye.bana etmediği küfür demediği laf kalmadı sabahı yine çocuk için annesi gilin yanında anneme babama ailemden kimseyi bırakmadı küfür ede ede tabi bende ağzımi açtım her.lafi dedim 2 gundurde telefonumu elimde almıştı annem gil de beni ariyo ulasamiyo eltim aradılar o getirdi bana bem konuştum annem gil çok sinirlendi bende eşime küfür ettim ağzıma geleni söyledim ve beni dövmeye geldi annesiyle eltim araya girdi canımı acitanda annesine sen bunu getirdin benum başıma bela ettin benim sevdiğim vardı konuştuğum vardı ben gittim bunla evlendim dedi hiç bir lafı bu lafı kadar zoruma gitmedi napicam bilmiyorum ben nefret var ona icimde çok kötüyüm