0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (659 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hanımlar bugün doktora gittim bebeğimin suyu azmis haftaya doğuma alabiliriz hareketler dikkat et dedi bu durumu yasayan varmı doğum.nasil oluyor baya korktum bebeğe bisey olurmuş acaba 36 haftalık bu arada

17 Cevaplar

+1 oy
(774 puan) tarafından
36 hafta erken bir zaman değil canım doğum olsa da sen korkma hareketleri takip et azalma olursa doktora git 
tarafından
36 hafta erken canim. 35+ 5 de dogum yaptim bebegim 16 gun küvezde kaldi. Allah korusun insallah marmelat
(774 puan) tarafından
Öyle düşünürsen erken tabi ki ama yaşama riski açısından erken değil bende 36+5 te doğum yaptım kuveze falan girmedi şimdi doktor kontrolünde olacak ya ciğer iğnesi falan da yapılır
(659 puan) tarafından
Doktorda 37 oluyor doğuma gireceğim zaman normal dedi
(774 puan) tarafından
Aynen 37 hafta ciğer gelişimi ve bebeğin gelişimi için normal tamam erken ama korkulacak zamanı atlatmış oluyorsun
-Reklam-
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Benimde suyum azalmıştı suni sancı ile doğum yaptım
(659 puan) tarafından
Kaçıncı haftada
(3,678 puan) tarafından
İlk haftadan beri vardı sıkıntım bol su tüketerek adet tarihine göre  36+3  udrasyona göre 39+3 du
(659 puan) tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim
0 oy
(570 puan) tarafından
Haftası iyi tatlım bence hadi hayırlısıyla kucağina al inşallah 
(659 puan) tarafından
Iyi  ama  bisey olcak diye korkuyorum su az olması riskli
0 oy
tarafından
Allah'ın izniyle bir şey olmaz cnm benim ilk kizimdada çok azalmıştı açil doğuma alındım suni sancı verdiler 
(659 puan) tarafından
Suni sancı çok mu kötü ya
0 oy
tarafından
Haftaya da 37 haftalık olur zaten saglikla gelsin inşallah
(659 puan) tarafından
Amin inşallah dua edin bana
0 oy
(534 puan) tarafından
Benim bebeğiminde suyu 32. haftalarda azalmaya baslamisti canim havuç suyu içtim biraz arttı ama yine de yeterli gelmedi galiba 36 haftalıkken sezeryanla dünyaya getirdim bebeğimi kilosu 3100 gramdi doktor kilosunun iyi olduğunu söyledi sezeryandan önce ciğer gelistirici iğne vuruldum 2 doz bi skinti yaşamadık çok şükür doğunca hava verdiler 1 gün bebeğime 2. gün eve çıktık şuan 2 yaşında hiç bi sağlık problemi de yok çok sukur
(659 puan) tarafından
Aman çok şükür bisey olmamis yavrucaga
(534 puan) tarafından
Çok şükür olmadı canim sen de kalbini ferah tut Allah in izniyle bi şey olmaz inşallah ben de korkuyordum seni anlayabiliyorum
(659 puan) tarafından
Çok saolun
0 oy
(61 puan) tarafından
Banada 36 haftalikken suyu azalmış sınırda 5 gün sonra kontrole gel dediler . 5 gün sonra gittim önce yatış verdiler . Yatış yapıldı . Orda tekrar kontrol edildi nst çekildi ultrasonla bakildi 4 cm açılma var bebek tersten geliyor deyip hemen sezeryana aldılar.  37 haftalik doğum yapmıştım.  Bebektede bende de hiç bir sıkıntı yoktu . Erken doğum oldugu için biraz minikti 2620 gr 47 cm doğdu . Başkada bir sıkıntı olmadı.  Sıkıntı yapma strese girme cnm . Doğum olsa bile 36 haftalik olmuş bi sıkıntı olmaz inş. 

Bol su iç ben içmiştim ama bisey farketmedi . Belki sende işe yarar 
(659 puan) tarafından
Bi an kendimi gördüm sizde ama benimkinin kafası aşağıda inşallah dönmem de sezeryana alınmam
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Haftayada 37 olur erken değilmiş rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
(659 puan) tarafından
Ayn erkek değil şükür gelişimi tamamlanmış
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Banada oyle dediler 40+3te zorla dogurttular haftalari haftalarini tutmuor bebislerin canim sen bol bol havuc suyu ve 3 litre su ic kahve ve cay icme 
(659 puan) tarafından
Ayyy kahve beni bu hale getirdi kesin çok içiyorum ya
0 oy
(11,130 puan) tarafından
Benimde öyle oldu önemsemedi az kalsın bebeğim gidiyordu tamamen bitene kadar bekledi pislik sonra acil doğuma aldı 
(659 puan) tarafından
Bende inşallah vakit kaybettirmezler
0 oy
tarafından
37 hafta oluyor büyük ihtimalle o zaman zaten erken doğuma girmiyor 37 hafta ve yukarısı normal bı doğum zamanı sürecidir
(659 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
tarafından
Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin keşke eve gelmeseydin 1 hafta hastanede yatsaydın doğuma kadar sen degilde doktorlar takip etseydi bence hastaneye gidip ben korkuyorum hastanede yatmsk istiyorum de bebrgin için canım 
(659 puan) tarafından
Benim için rahat etmedi yarın yada çarşamba özele gider  perşembe tekrar devlete randevuyu aldım yani nu hafta gider dururum hafta sonunda acile giderim
tarafından
Allah bebişini korusun canım
0 oy
(125,046 puan) tarafından
Su azligini bilmiyom da bende plasenta kireclenmesi olmustu
(659 puan) tarafından
Ben ilk defa duyuyorum
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Canim havuc suyu elma suyu tuket benimde sinirdaydi duzeldi bide madensuyu ictim gunde 1 sise mutlaka duzelms simdi
(659 puan) tarafından
Ben sürekli içerim maden suyunu bazen gunde 2 tane bile içiyorum
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bende suyum bıttı ıcın acil sezeryan alındım canım 35.6 da dogum oldu 2450 dogdu 
(659 puan) tarafından
Ayy Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah suyun bittiğinde belirti ağrı sancı oldu mu naısl bi sikayetiniz vardı
(4,060 puan) tarafından
Kasıldı hep sol tarafıma sureklı tekme attı gece hıc uyuyamadım suyum geldikten sonra bide mıgde bulantım oldu
(659 puan) tarafından
Anladım tamam teşekkür ederim
(4,060 puan) tarafından
Rica ederim cNım
0 oy
tarafından
36 artık 9. Aya girmiş korkma. Normal suyun az olması. 
(659 puan) tarafından
Inşallah bisey olmaz
tarafından
Benim 2 gebeligimde de aynısı soylendi 2. Sinde hastanede 2 gece yattım takip için..Eğer ki bebeke giden kan akışı normal bebek haftasıyla uyumlu gelişiyor ise sıkıntı yok. Senin suan artk zaten erken doğum olmuyor doğsa bile. Benim suyum düzeldi ama bu sefer de koronaya yakalandım suyum az diye ciğer geliştirici iğne yapılmıştı. 34. Haftada suyum geldi doğum yaptım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
9 cevap 264 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 250 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
26 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nebihadicle (2 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,592 cevap

36,822 kullanıcı

...