0 oy
629 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,108 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bu sekilde olmasindan korkuyorumimage

kizlar bu buzdolabinin disi cam kullanan var mi yada yakini kullanan memmuniyet nasil acaba  yada onerebileceginiz genis hacimli varsa oneride alabilir

10 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Evet canim. Ayni benimkinnen. Cok guzel bir buzdolabi. Hatta ceyizlerim icinde en cok bunu seviyorum)) gecen sene bu ay almisdim. Diwi cam her gun silmen gerekicek ama)))
(7,108 puan) tarafından
Olsun canim cok hos 5 dakikami almaz silmek vok begeniyorum bu modeli ama catliyor kendi kendine falan diyolar
(70 puan) tarafından
Yok oyle wey. Ben ayiptir soylemesi ozur dilerim herkesden tika basa dolduruyorum ne catlamasi??? Normal caliwiyor
(7,108 puan) tarafından
Yaa internetten yorumlarida okudum bi sabah uyandim iste cam patlamisti falan demisler de
-Reklam-
0 oy
(10,491 puan) tarafından
Bosch markası çok güvenilir bence ama çok leke oluyomuş hani sen dikkat edersin ama çocuk olunca öyle tertemiz olmaz bende
(7,108 puan) tarafından
Aynen orasi oyle canim hergun silmek gerekir amaa etrafindan patlama falan oluyor diye soylemler duydun mu
(10,491 puan) tarafından
Öyle bişey hiç duymadım
0 oy
(3,564 puan) tarafından
Aaa benim dolap bu =))) çok memnunum canım dışında sadece el izi falan bırakıyor ve kötü görüntü silmen lazım onun dışında iyi 
(7,108 puan) tarafından
Canim cami patliyor en ufak biseyde tuzla buz oluyo diyolar dogru mu acaba
(3,564 puan) tarafından
Benim dolabın başına gelen pişmiş tavuğa gelmemiştir geçenlerde otizimli bir misafirim vardı kız hiç yerinde durmadı dolabım adeta savaşın ortasında kaldı üstündeki magnetleri dikkatini çekmiş dolapla savaştı kız şükür birşey olmadı canım
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Bizim gelin bundan istedi diye aldık ama şimdi şikayetçi çok fazla iz yapıyormuş 
(7,108 puan) tarafından
Hmm iz olsun canim silerim amaa patlama kirilma falan olmaz demi
0 oy
tarafından
Hayır ama beyaz eşyam siyah çabuk toz tutuyor
(7,108 puan) tarafından
Oyle amaa mutfak dolabim komple beyaz camlari bile beyaz biraz renk katsin diye ankastre ve buz dolabini siyah aliyim diyodum
0 oy
(303 puan) tarafından

Benim dayımın kızı kullanıyordu hiç memnun değildi.Siliyor 1 kere önünden geçmesi yetiyor tekrar toz olması için.Temizliğinden bıktığı için sattı.Bi de onda 4 çocuk var 3 erkek 1 kız.2 oğlan büyük ama elleri islakken elliyorlar dolabı komple leke kalıyor.Küçükler zaten hak getire buzdolabının dışına yapisiyorlar ayna gibi diye :D

(7,108 puan) tarafından
Ha ha haa evet bu sorun kesinlikle yasanir canim amaa o kolayda camda kirilma falan olur mu diye mrk ettim
(303 puan) tarafından
Valla çok uzun süre kullanamadan sattı zaten o :) ama cam eşyada illa ki öyle bi sorun olur canım.Dikkat etmek gerekir.ocağın yanına koymamak lazım sıcaktan patlayabilir yada birisi sert bişeyle vurmaması lazım kırılabilir.Cam eşyaya güven olmaz.Görüntü güzel ama tavsiye etmem.Bizim komşumuz ev aldı daha hiç banyoda sıcak su akıtmadan duşakabini patladı.Tuz buz olmuş.
(7,108 puan) tarafından
Hmm valla dogru diyon iste bende goruntuye aldaniyorum cok hosuma gidiyor yaninda ankastrenin firini olacak scaktan belli mi olur patlar falan en iyisi standat beyaz esya almak sanirim
(303 puan) tarafından
Bencede.Ben 2 yillik evliyim bütün beyaz eşyalarımı beyaz aldım.
0 oy
tarafından
Kuzenim de var aynisi sakın alma diyordu ben de onu dinledim almadım çok iz oluyordu yeni silmisti bi dolap acmayla her yer parmak izi oluyor yine ya da buğulu cam gibi lekeler oluyor 
(7,108 puan) tarafından
Canim beyazida var onuda dusunurum benim icin kirlma falan olmasin yeterli
tarafından
Olacağını sanmıyorum canım taşınırken filan dikkatli taşınırsa ya da ağır darbe almazsa durduk yere kirilmaz herhalde kuzenim 6 senedir kullaniyor bi sıkıntısı yok
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Annemdeki aynısı canım gayet memnun kullanışlı kalın camı oyle birinin kırma zoru olmadıkca bise olmaz benim ankastre de oyle ona gore yapılıyor onlar 
(7,108 puan) tarafından
Tamm canim cok saol kullan birinden duymak iyi oluyor
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bosch markasi saglam olur. Caminda kirilma.falan olacagini sanmiyorum. En fazla leke belli olur parmak izi falan. Ancak oldukca tarz durur mutfakta. Bende beyaz haliyi cok severim surekli kirleniyor ama onun sayesinde hemen temizliyorum. Bikactane renkli halim var onlari hic umursamiyorum. Yani begendigin urun hangisiyse onu al, kullanmaya baslayimca kendine gore kolayliklar buluyorsun.
(7,108 puan) tarafından
Evet bunu baska odalarimda pismanlikla cok yasadim begendigimi almayip keske onu alsaydim dedigim cok oldu
0 oy
tarafından
Bundan bende istiyorum ya cok asil 
(7,108 puan) tarafından
Demi ya mutfaga ayri bi hava katarr

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ayferodemis (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,048 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu