0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay kızlar sabah kahvaltısı krep yaptım muzla rulo yaptım 1 dilim yedi oda 1 saatte

Sonra peynirli top alıştırmalık yaptım 10 aylar için uygun onu da yemedi

Brokoli li köfte yaptım ondan bi tanesinin yarısını yedi

Çorba yaptım şehriyeli kiymali bi kaç kaşık aldı bıraktı ne yapım şimdi söyleyin ya 1 yasina gircek nerdeyse hiç mi bişey yemez

7 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kereviz yaptın mı severler genelde bebekler. Karnıbahar yap makarna yogurt falan ver canım tavuklu pilav olabilir ayranla
(76 puan) tarafından
benim kizimda öyleydi ac kaliyordu herseyi deniyordum istah acicilar  raporlu mamalar bile fayda etmedi  mama ve sütü kestm  her sabah ac karna cay kasigi keciboynuzu pekmezi  suya katarak verdim masallh dzeldi  dene istersen
tarafından
Saol canım
Evet denedim canım kereviz çorbasını ama sevmedi ya
-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından
İştahsız bebek o kadar zorki bı tanede bende var 17 aylık bende senin gibi çeşit çeşit yaparım ama çok az yer zorla çok zayıf şuan 

Kuru ekmeği eline verince yiyen çocuklara imreniyorum cidden
tarafından
Of of Ayenn valla
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Normal yemek ver bence sizin yediklerinizden 
tarafından
Yemiyo ki keske yese
(1,286 puan) tarafından
Distendir belki cnm hepmi boyleydi
tarafından
Çok seciyo bende çeşit yapiyom sırf biseye bağlı kalmasın diye ama nafile
(1,286 puan) tarafından
Insallah istahi acikir cnm benim bebegimde cok istahli degil ama yiyiyo yinede ben ona ozel pek birsey yapmıyorum brokoli yapiyorum bi tek yogurtlu sarimsakli limonlu onu cok seviyor
tarafından
Yoğurt çorbası seviyo önceden yumurtalı karışık kahvaltı yapıyorum artık daha ayrı ayrı vermeye çalışıyorum bulamaca alışmasın diye güzel şeyler yapıyorum da nafile
0 oy
(52,304 puan) tarafından
28.5 aylik sabah beri biseyler yedirmeye çalışıyorum nedense hep tokum.diyo
tarafından
Napcaz bilmiyorum
0 oy
(3,105 puan) tarafından
Emiyo mu canım bazen oluyo ya benim kzıımda arada yememezlik yapıyo oda 1 ay sürüyor :) diş çıkartca zaman yemiyorlar genelde canım 
tarafından
Evet Canım emiyo da şuan 4 dış var daha cıkartıcak gibi değil de ne bilim keske yese ya
(3,105 puan) tarafından
Sütede güveniyolar canım saat 9 dan beri 1 saatde 5 Kez yanıma geldi canım mem diye seni görmse yer bende kaynanama bırakıyom orda yiyo beni görünce hemen mem diyo
tarafından
Kimsem yokki haklisin süt istiyo sürekli ama doyurmaz ki artık vitaminli şeyler yesin diyom da zorla
(3,105 puan) tarafından
Bende öyle canım haklsn ama bizi görünce yemiyorlar mem diye geliyo kızım dişim ağryo mem dedi, için ilaç içemiym canım
tarafından
Inşallah iştahı açılır seninkininde canım ya
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Sivi seylere alisik herhalde o yuzden yemiyor olabilir 
tarafından
Of en büyük hatayı yaptım zaten şimdi de zorlaniyoeum
(1,664 puan) tarafından
Yavas yavas alistir direk kreptir köfredir verme  corbalarini sividan katiya cevirebilirsin
tarafından
Bi tutturmuş yoğurt çorbası bide tavuk çorba başka icmiyo
(1,664 puan) tarafından
Corba seviyo demekki .yemeyen cocukta zor valla Allh kolaylik versin
tarafından
Aynen cnm saol allah razı olsun
0 oy
(501 puan) tarafından
Bazen donem donem oluyor sıkıntı yapma.benm kizim da bi ara hic bi sey yemiyordu bana da donemsel olabilir dediler gercekten oyleymis yine cok istahli bir bebek degil ama o donem gbi de degil
tarafından
Ayy hadi inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Haticehasan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu