0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kaynanamla gebe kalmadan önce iyiydik anlaşıyoduk hamileliğimdede iyiydik ulan doğurdum lohusayım kadında  herseye karışıyo deli olucam yaa cocuğuma doya doya bakamıyorum onun yüzünden kafayı yicem

12 Cevaplar

0 oy
(3,919 puan) tarafından

Lohusalik psikolojisi gecicek canım

-Reklam-
0 oy
(8,081 puan) tarafından

Adaşım sakin ol dangalak mangalak :ermm:  sevdiği için yapıyordur oda

0 oy
(227 puan) tarafından
Söyle tatlım sende boşuna sinirlenip kendini kötü hissetme içinde ne varsa söyle gitsin bence
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Sakin kuzum olur lohusayken normal.olan şeyler bile insanin gözüne batıyor 
0 oy
tarafından
Yol gosteriyor olmasın o dangalak!!!!!!
(394 puan) tarafından
Yol göstermesine gösteriyor agğzından cıkanı kulağa duymuyo karşısındaki insan kırılırmı edermi diye düşünmüyo ama
tarafından
Aslında bence kadın aynıdır ama senin psikolojin değişik şuan lohusa olduğun için gözüne batıyor olabilir çabuk kırılıyor olabilirsin kirkin çıkınca anlarsın daha iyi
(394 puan) tarafından
Olabilir doğrudur
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Yeni dogurunca öyle oluyor kimse kucağına alsin istemezsin geçer bu günler merak etme. Benim kız 7 aylık oldu kaynanamgile her gittiğimde hepsi sırayla alır oynatır kızımı ben de oturur dinlenirim:D

0 oy
tarafından
Hepsi aynilar benimkide oyleydi cok degisti cokkk
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Dangalak demek çok ayıp ne olursa olsun büyüğün. Oda heves ediyodur hoşgörmek gerekiyor.
(394 puan) tarafından
Hayır onun iiçin demiyorum kırıcı konusuyo karsısındaki insan kırılırmı edermi düşünmüyo
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Tecrübeli insanlar sonuçta yardımcı olmaya çalışıyordur. Sen farklı algılıyor olabilirsin.
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ay bizde bazı sadece çocuğumla ilgili konularda bende ister istemez sinirleniyorum tutamıyolar çenelerini torun olunca nedense
(394 puan) tarafından
Pat diye konusuyolar kırılırmıyız diye düşünmüyolar
(3,159 puan) tarafından
Aynen aynen çok haklısın inan sende cevabını ver aman üzülür kırılır deme sakın
0 oy
tarafından
benimki iyiki gelmiyor yoksa oda verem eder 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 419 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,015 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,711 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 522 göst.
0 oy
16 cevap 773 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,711 puan) tarafından soruldu

406,480 soru

12,189,635 cevap

36,707 kullanıcı

...