0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde (3,564 puan) tarafından
Son zamanlarda nedense insanlar garipleşti ne oluyor nereye gidiyor bu insanlık birbirine küfür eden mi dersin açtığı posta hakaret yağdıran mı dersin kendi yanlışını doğru diye direten kabul ettirmeye dayatmaya  çalışan mı dersin bu platforma ne oldu böyle geçen sene demekten artık dilimde tüy bitti admine hanımın bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum burda huzur denen kavram kalmamış insanlar paylaşım yapmaya korkar çekinir olmuş eminim bu durumdan benim gibi rahatsız olan bir çok kullanıcı vardır . İnşallah son olur herkes insanlığını kaybetmeden yorum yapıp yardımcı olmaya çalışır diye umud ediyorum. 

11 Cevaplar

+1 oy
(12,776 puan) tarafından
Adminle konusup  birbirini engelleme  ozelligi getirmek en iyi sj hic degolse birbirlerini görüp kavga etmezler
(1,449 puan) tarafından
Kesinlikle benim 2 kişi var engelleyeceğim
tarafından
Bende 50 defa istedim bu özelliği
(12,776 puan) tarafından
Bu aralar bakmıyo admin msjlarima ama dur bakam yazdim ins tartisma biter bana da versin engelleme direk kokten cozelim :))))
(1,449 puan) tarafından
En keskin çözüm bu olacak
(3,564 puan) tarafından
Evet admin ile görüşme yapılmalı bu konu hakkında istemeyenler engellesin ne postunu ne yorumunu görsün
-Reklam-
0 oy
tarafından
evet canım tartışacak konu olmasa bile tartışma çıkıyor
(3,564 puan) tarafından
Ufacık şeyden nem kapar olmuşlar
tarafından
aslında tartışacak bişey de yok tanimadığin  biriyle ne tartışabilirsinki çok saçma
0 oy
tarafından
Umarım umarımmmm 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Bugün konusu bendim mesela canım saatlerdir midem agriyor stresten insanlar nerden nasıl yükleneceğini bilmiyorlar ve burasi hamile anne anne adayı vs konuları dışında herşey oluştu 
(1,449 puan) tarafından
Geçti canım ağrı kesici aldim bi tane duramadım ya sallayacağım artık normalde hic sallamam da bugun çok ağrıma gitti öyle haksızlığa uğramam hristiyan denilmesini geçtim solcusun dendi allahi m yarabbim unutamıyorum
tarafından
Bugün sana diyen yarın bana da hepimizede der kim onlar söyler misin artık
tarafından
Desinler ya onların demesinden ne olur.. Ben sana benim ne olduğumuda söyledim tam tersinim bende e ne olacak şimdi! Hiç insanız biz anlayış, merhamet, saygı olmalı içimizde. Bu tür özellikler insan olma bilincini yok etmemeli. Gerçekten çok boş şeyler canım benim  sana olan oluyor ❤️ o yüzden sallamaya devam. Bunların ayrımını yapıp kalp kıran insanlar düşün ki ne kadar gereksizler..
(3,564 puan) tarafından
Sana yorum yapmıştım görmedin Neşe umursama kimseyi ilgilendirmez senin solcu ya da karşıt düşünceli açık ve ya kapalı olman boş işlere ancak boş insanlar kafa patlatır
(1,449 puan) tarafından
Teşekkkürler kızlar bundan sonra umursamayacağım herkes aynı görüştü aynı düşüncede olmak durumunda degil boyle bir zorunluluk yok ve olamaz da
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Kullanıcı engelleme mesela. 
(3,564 puan) tarafından
Kesinlikle başka türlü çözüm bulunamaz bu kavgalara
0 oy
(10,491 puan) tarafından
Aslında son 2 haftada çok değişti buralar sanki
tarafından
Kesinlikle tartismk icin herkes birbiri i bekliyor resmen
(10,491 puan) tarafından
Evet ben kavgayı seven biri değilim bu gün bile bi yorum yazdım hemen tartışmak için tersliyo bende kestirip attık bıkkınlık geliyo artık
(3,564 puan) tarafından
Son 2 hafta değil kızlar bu senenin başından beri böyle
0 oy
tarafından
Ortada yarış var eskiler gtti dogru söyleyeni dokuz koyden kovma misalleri geldi kullanıcı engelleme gelsin kavga çıkmaz daha iyi 
(3,564 puan) tarafından
Eskiler ne kadar iyiydik bu senenin başından itibaren burası battı herkes birilerini kırma derdin de
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Üzüldüm geçen yılı bilmem ama kişide bitiyor işte . Sorun ne neden bu kadar tahammülsüzlük var bilemiyorum çok şükür bu zamana kadar bir münakaşam olmadı Allah uzak tutsun :D sinir sinir krizi geçirirdim düşününce hakveriyorum çok ön yargi var tartışma yerine laf sokmak yerine onun altına yorum yapmamak daha mantıklı bnce 

(1,517 puan) tarafından
Desene her güzel şeyin muhakkak gıki çıkıyor yeni yapılan bir yer öncelikle çok güzel oluyor insanlar çoğaldıkça türlü türlü insanlar donandikca oranın tadını tuzunu bırakmıyor dünyanın kuralı bu olmuş .
(3,564 puan) tarafından
Ne yazık ki öyle doğanın da kanunu bu kız insanoğlu Türüyoruz dur diyemiyorsun ki türemesini istemediğin kişiye :D
(1,517 puan) tarafından
:D türesin türesinde bari çürük yumurtalar ayıklanip öyle türesin :D medeniyetli alçak gönüllü sakın ne insalar var tırnak gösterenleri tek tek seçip mi yolluyacaklar :D :D
(3,564 puan) tarafından
Çürük yımırtaları ayıklaması biraz zor saldılar çayıra mevlam kayıra daha da ne diyeyim :D
(1,517 puan) tarafından
:D :D :D ahhhaaa buna paylaşımında yer vermelisin belki dinlemek isteyenler olabilir :D
0 oy
tarafından
Engelleme gelmeli yada istediğimizi yorumlara dahil etmeme özelliği olabilir çok gereksiz var 
(437 puan) tarafından
Sosyal hayatta da artık insanların birbirine tahammülü kalmamış burası da tıpkı onun bir yansıması gibi ben çok aktif kullanan biri değilim ama yaptığım bir kaç yorumda gereksiz tepkiler aldım prof. Doktorun bana önerdiği bir tavsiyeyi paylaştım ukala hava atıyor oldum cevabını verdim seviyesi düşük oldum. Artık anlıyorum ki bi çok insan normal hayatında çok mutsuz kavga ederek laf sokarak burada rahatlamaya çalışıyor galiba bunun için bir çözüm varsa ben de istiyorum admin yaparsa memnun kalırım bu sorunu dile getirdiginiz için de teşekkür ederim
(3,564 puan) tarafından
Hemde fazlasıyla gereksiz kaynıyor burası
0 oy
tarafından

nolmus gene bunlar artık rutin seyler:D

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Aynen gecen sene ki platformu bende ariyorum herkes bi tuhaf 
(6,399 puan) tarafından
Ajahah hangi anlamda :D sen hamile kal sonra bizde kaliriz :D inan bu defa burasi hic cekilmez :D ya da bücürlerden sıra gelmez buraya :D
(3,564 puan) tarafından
Yok canım ben şuan almayayım zaten zorlu bir hamilelik geçirdim ölüm kalım savaşı verdim Rabbim isteyenlere nasip etsin o dönemin hamilelerini toplayalım anlamında dedim ama şuan hepimizin sıpaları yanında karnında değil:D
(6,399 puan) tarafından
Ahahah biliyorum kiz :D kisme de o niyet yok zaten :D
(3,564 puan) tarafından
Herşey bir otursun sonra düşünülür elbet :D
(6,399 puan) tarafından
Aynen şöyle bi 4-5 sene sonra falan :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
22 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 92 göst.