0 oy
1,131 göst.
Diğer kategorisinde (5,135 puan) tarafından
Şimdi kızlar kayınbabamın arabası var lazım oldukça bizde kullanıyoruz. her arıza yaptığında eşim götürüp yaptırıyor parasını eşim veriyor geçen yine 400 tl vermiş kayınbabam hiç götürmüyor sanayi ye ben anlamıyorum diyor. köye gider gelir araba bozulur eşim yaptırır hatta sigortasını bile eşim ödüyor .şimdi eşimde diyor ki babamın arabasını satalım ya 10 bin eder etmez birde bilezikleri satıp araba alalaım .bende vermem ben bileziklerimi dedim .olan benim bileziklere olacak araba yine ortak kullanılcak kayınbabam yine alıp köye gidecek .olan benim bileziklere olacak .dedim herkes kendine alsın Araba dedim .hakkızmıyım sizce

33 Cevaplar

0 oy
(1,520 puan) tarafından
Verme canm bu zamanda para çok laxim hastalık falan yanında dursun o senin guv ncen
(5,135 puan) tarafından
Aynen canım sağol
-Reklam-
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Haklısın canım kayınbaba in arabası Dursun. Sen kendi bileziklerinle hangi arabaya yetiyorsa onu alırsın. Ortak arabaya ne gerek var.
(5,135 puan) tarafından
Kayınbabanın parası yok kı arabasında bozuldu işte benim bileziklerle alalım diyor eşim onu satıp
(6,047 puan) tarafından
Kayinbabanin arabası kayinbabanda kalsın satmasin eşin. Sen kendi bileziklerinle kendine alacaksan araba ver. Ama kayinbabanla ortak asla alma.
0 oy
tarafından
Söyle bı durum var bizde şuan beraber oturuyoruz ayrilcaz yakında fakat kayınbaba arabası al sat yapılıyor yani alıp satıyorlar hemen. Aileme gitmek için de araba şart bilezikler ile almak istedi eşim. Evet yeri geliyo araba yokken onlarda alıyor ama sonuçta bizim ve bizimde işimize yarıyor ben bu nedenle verdim yani. 

Eşimin ustine sonuçta bı kuruş istemedik kimseden ve mal bizim elbette ki lullanacaklar ama bizim yani:)
0 oy
(678 puan) tarafından
Kayinbabanin  arabasini satmayın kendinize alın ama esin sanırım kendinize alsanizda  onun araba masraflarını yine karşılayacak muhtemelen ondan öyle dedi 
(5,135 puan) tarafından
Kayınbabanın arabası sürekli arıza çıkardığı için satalım diyor yani
0 oy
(568 puan) tarafından
Haklısın ama çoluk çocuk varsa ver bence arabasız olmuo esiminde arası var di kaza yaptı dört bilezigimde gitti çok sinir oldum elimde bişey kalmadi die birinci seneden gitti herşeyim ne altın kaldı ne künye ama 15 gün önce doğum yaptım gel git bide şimdi kızımız kuvezde babası her dk süt götürüyor hastaneye iyikide vermisim diorm şimdi ne yapacaktık taksi imkansız dolmuşla çok zor dünya malı işte cezbedio bizi 
0 oy
(382 puan) tarafından
Valla canm kesinlkle verme cok pisman olursn 
(5,135 puan) tarafından
Vermicem bakalım
0 oy
tarafından
Haklısın bilezikleri ver yettiği kadar kendinize araba alın 
(5,135 puan) tarafından
Bakalım benim tek almaya da gönlüm yok ama
0 oy
(237 puan) tarafından
Haklısın ortak araba asla almayın iki gün sonra baba konar ogluda ses cıkarmaz  kabak gibi sen kalrsn bilezigini verdiğinle yazık etme bosver şmdi araba alma zamano değil satma zamanı alırsanz zarar edersiniz cok pahalı piyasa kocanda akıl varsa almaz :D
(5,135 puan) tarafından
Aynen canım akıl karı değil şu an araba almak bakalım nasıl olacak
0 oy
tarafından
Biz ortak değil eşim kendine alacak ben vereceğim bileziklerimi
(5,135 puan) tarafından
Açıkcası ben bilezik bozdurup araba almaya karşıyım allah korusun bi kaza bela oldumu gitti yatırım çünkü ben bakarken başımıza geldi hurda fiyatına sattık geri onun yerine bir eve girilir yada bir arsa yatırım için oyle düşünüyorum
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Kendi kendinize alın ortak edinmeyin kalsın onların arabası kendilerinde. Bende altınları verdim araba aldık hiçte pişman degilim hiç degilse işimizi görüyor kullanıyoruz 
(5,135 puan) tarafından
Ben altınla araba alınmasına karşıyım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 269 göst.
0 oy
26 cevap 553 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,245 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.