mutfakgimi fotografini isteyenler vardi malesef guzel bi mutfak degil dolabda takamadik duvar kerpic tutmuyor o makinenin ustundeki tahtalar ve karsi tarafdaki cekmeceli tahta çöpe atilmis kayinbabam belediyede calisiyor o bulup getirmis bende temizledim bu sekilde degerlendirdim ocagim mutfak asiri soguk oldugu icin bende hem hamileyim hem cocukluyum mutfaktayken bisey olsa duymuyorum kis bitene kadar koridoruma tasidik bu sekilde oldu lutfen kinamayin bazi kisiler cok seviyor benim bu durumumu kinamayi linclemeyi kalp kirmak iyi birsey degil uc gunluk dunyada
Bi evi ev yapan eşya değildir huzurdur sevgidir sağlıktır gerisi olur gider .
İşini görüyorsa sorun yok önemli olan eski olmasi değil temiz olması canım . Daha güzelleri senin ollsun inşallah sabır
Canım benim . Önceki oturduğum evde seninki gibiydi sobalı ve rutubetliydi. Allahım şükürler olsun mucizemi gönderdi hamile kaldım bi 9 ay daha geçti bebek doğdu 20 günlüktü baktık çocuk hasta olacak dikisliyken evi taşıdık eşimle doğalgazlı şimdiki evim. 3.5 sene rutubetli evde oturdm.. Benim mutfak kutu gibiydi. Iki kişi sığmıyordu Hey gidi günler hey.. Üzme kendini ⚘⚘❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
1,486,637 soru
24,303,678 cevap
344,212 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın