0 oy
328 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,731 puan) tarafından
Kizlar otomatik sallanan besik hakkında görüşleriniz neler kullanan oldu mu

6 Cevaplar

0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bende burda bekliyim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Otomatik sallanan beşik mı?valla ilk defa duydum otomatik sallanan ev tipi ana kucağı biliyordum da beşik ilk kez duydum bakiyim bi gidip :)
tarafından
Sunny baby caretta:)
0 oy
(45 puan) tarafından
Beşik değil ama salıncak var memnunum benimki salıncak olduğu için ileri geri sallaniyo o yüzden uyumuyo oyun geliyo yan yan sallansa uyur muhtemelen
0 oy
(836 puan) tarafından

Güzel beşik tavsiye ederim bende kullanıyorum:)

(1,437 puan) tarafından
Sallanmasi nasil.cabul bozulur dediler alamadim.2ciye alical insallah
(836 puan) tarafından
Güzel valla
0 oy
(3,033 puan) tarafından

image

valla benim ana kucağın elektrikli keşke beşiğimde öyle olsa çok rahat o kendisi uyuyor zaten :))
(1,475 puan) tarafından
Nekadr aldın cnm bide bunlar kaç aya kadr kullaniliyo
(3,033 puan) tarafından
9 kiloya kadar taşıyor ama sadece gündüz uyutuyorum bunda uyanınca biraz içinde bakınıyor oynuyor oyalanıyor yani ama gece bunla olmaz ilk 1 ay bunda yatırdım sonra park beşiğe koydum sen besik istersen besik sallamak için aparatlar var onlardan da alabilirsin çok rahatlık valla
(1,475 puan) tarafından
Ya canım benim Benim 3 tane beşiğim var ama normal elle sallanan oldukları için biz de sürekli sağlamak zorundayız tabii yani çocuk duruyor çok şükür de ben kendi kendine sallanabilen Ben istiyorum aslında ondan sordum
0 oy
tarafından
Oğlum 7 aylık olana kadar kullandım. Kizimada aldım hiç sevmedi sattım. Her çocuk sevmiyor
(207 puan) tarafından
Peki nerden aldın ve fiyatı nekadar
tarafından
Netten aldım adı sunny baby caretta
(207 puan) tarafından
Cittimisin ya bilseydim bu kadar ucuz olduğunu hemen alırdım ama 2 ay için hiç gerek yok keşke ilk başta alsaydım birdahaki bebeğime işallah peki kullanışlımı
tarafından
Valla ben ilk bebeği onla buyuttm 7 ay kullandım. İkinci sallanmayi sevmediğim için sattim
(207 puan) tarafından
İşallah benimkide sanlanmayı sevmez ilk brbrgim beni perişan etti saatlerce sallıyom

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dozdere1 (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,671 soru

24,389,851 cevap

349,237 kullanıcı

...