0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (782 puan) tarafından
Kizlar iki gundur karnımın içi okadar acıyo ki anlatamam oturmak yurumek uyumak cok zor oluyo bazen geciyo ama sonra tekrsr basliyo bebegin hareketleri cok iyi her dk oynuyo doktoru aradim az once yarın nst ye gel dedi bugun yetişmez miş o acidan sonra belimin tam ortasina adet sancisi gibi bi sanci giriyo su an da bile o agri var sirtimda korkuyorum nst icin de erken degilmi yalancı sancı olabilir ama aciyla agri fakrli bisey dedi doktorum sizde oldumu boyle erken dogum belirtisimi yoksa 

Gebelik 31+2.  Bebek en son 3 gun geriden geliyodu 24 haftalikken gittim en son ona gorede 3+6

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nst neden yetişmiyormuş onu anlamadım canım

32+1 haftalık gebeyim

30cu haftamda ağrım var dediğim için nst çekildim erken değil panik yapma kendine

Karin içinde ağrı bendede oluyor doktorum karnın genişlediği için olur demişti . Magnezyum takviyesi alıyorum 
tarafından
Estafurullah canım helal olsun benimde ilk hamileliğim
Ara ara karin ici ağrılarım ve rahimde batma hissi yaşıyorum hala ama dediğim gibi magnezyum takviyesi alıyorum rahatlatıyor bel sırt ağrılarına da iyi geliyor görüş istersen doktorunla .
(782 puan) tarafından
Yarin sabah icin randevu aldım insaah benimkide oyle biseydir rabbim sag saglim kucagimiza almayı nasip.etsin  inşallah cumlemizin
tarafından
Inşallah canım strese sokma kendini hissediyor çünkü bebisler:)
(782 puan) tarafından
Evet rahatlatmaya calisiyorum kendimi o hareket ettikce rahatliyorum ama bilmeiyorum ki iste neden boyle aci var suyu falanmi azaldı diye dusunuyorum anne olmak cok zor bisey simdi den analdım bunu
tarafından
Ah annelik işte evlat ❤
Korkma canım bol bol dua et ben öyle yapıyorum
Yarın erkenden git için rahat etsin ❤
Hayırlı haberlerle inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende de olmuştu acıdan kipirdiyamadim hatta acile gittim ntsye falan girdim bana gaz sancısı dediler 
(782 puan) tarafından
Ben cok yasadim gaz sancisini onjn nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum hamileikten oncede sonrada hep yasadim ama bu cok degisik bisey sanki karnim yirtiliyo yuruken yatinca falna habi yara olurda dokunamazsin ya oyle bisey

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 391 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kubra123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aras.0 (118 puan) tarafından soruldu

412,338 soru

12,412,476 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...