Ya kızlar bilen biliyor salı gününden beri hastanedeyiz kızım için ama geberesice babasının umru değil ya bi insan bu kadar mikrop bu kadar sorumsuz kişiliksiz olmaz ya sadece dün geldi 5 dk bile durmadı yeminle ya yan yataktaki arkadaş bu neydi ateş almaya mı gelmiş eşin dedi o derece nasıl dayanabiliyor bilmiyorum ben sürekli oturup ağlıyorum 2 yaşında ki kızım evde aradığımda anne gel diyip ağlıyor sürekli ama babasının umru değil git hastanede keyfini yap diyor ya dengesiz hastanede tam keyif yapılacak yer sanki herkesin eşleri ziyaret saatlerinde geliyorlar elleri dolu şekilde bizim ki aramaya üşeniyor bırak birşeyler getirmeyi kimsesiz gibi ne gelen var ne giden annemler koydeler işlerinden dolayı sürekli arıyorlar babam gelicez biz kızım dedi yok baba gelmeyin dedim gerçekten de yazık babası düşünmüyor bile bi de eş olacak kişi arıyor annenler gelemiyor mu yanına diyor ya niye sana dert mi düşmüş dedim sinirden allahım ya olmaz olsun adı batsın yazık evladıma açıyorum gerçekten bi insan gelmez mi kızının yanına
okurken yabancı glmedj yazdiklrn birini htrlatti.. ayrılık zor oluor biz kadınlar için maalesef kadını ezen ezdikcede umursamayan bir milletiz .
1,491,829 soru
24,377,319 cevap
348,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın