0 oy
314 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,104 puan) tarafından

35+6 hamileyim yarın 36 haftalık olucak ara ara midem çok bulanıyo özellikle dün ve bugün bulantım çok ilk haftalarda olduğu gibi neden olabilir acaba kontrolüm cumartesi günü doğum mu yaklaşıyor şuan hafta olarak önde gidiyor başı 2 vücudu 1 hafta kadar önde doktorlar sezeryan olabilirim büyük ihtimal demişti daha gün verilmedi 

5 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Olur canim sıkıştırma yapıyor bebiş  baskı o yüzden bulanır benim ikizdi artık her seferinde diyordum alın nolur nefes alamıyordum bide kusturma yapiyordu
(1,104 puan) tarafından
Çok şükür kusma yok ama resmen parmak atıp kusmak isteği geliyor randevuyu erkene alsam mı
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum canm doktor doguma aldı ameliyata girene kadar kustum ameliyat sırasnda bile kustm 9 ay neler cektim hiç kilo almadan dogurdum kızmı ama oglumda hiç bulantı yaşamadm 15 kiloyla alarak dogurdum
(1,104 puan) tarafından
Benim ilk haftalarda bulantım çok kısa sürmüştü 5 haftada başladı 8 haftada bitti ama özellikle bu iki gündür baya bulantım oluyor cumartesiydi randevum yarına çektim bazılarında erken doğum riski olmuş çünkü birde bebek haftasına göre önde gidiyor korktum bende dün biraz yürüdüm inanılmaz bir bacak arası ağrısı oldu bugün daha iyiyim dün resmen hareket edemiyordum
(934 puan) tarafından
Geçmiş olsn canm onu bilmiyrm çok şükr sorunsuz dogurdum darısı sana olsn
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Ben doğurana kadar küstüm hep 3 çocukta da olabiliyor canım 9
(1,104 puan) tarafından
Bulantım ilk haftalarda da sadece 3 hafta sürmüştü bir anda tekrar başladı şimdi
0 oy
tarafından
Sordugun soruyla alakasiz bisey dicm seninle gunumuz ayni yarin 36 haftalik olcm bugun doktora gittim benim bebegimin kilosu da onde sekerim falan yok ama doktorum bu gidisle normal dogum yapamazsin diye diyet verdi artik sen de kilo alma bebeğin de almasin dedi toplamda 11 kilo aldim benimle ayni haftada olup 20 kilo alan bile var yani verdigi listeyi uygulasam ac kalirim ne yapacagimi bilemedm
(1,104 puan) tarafından
3070 olmuş kilosu baş çapı hala 2 hafta önde görünüyor onu anladım bitek terimlerden ama gayet güzel dedi suyu yerinde açılman yok dedi normal doğuma 4 haftan var doğum şeklini son günlerde konuşucaz 10 gün sonra gel dedi
tarafından
Benim doktorum gibi soylemis 1 hafta sonra tekrar cagirdi artik haftalik olarak gorusucez dedi 38 haftalikken de cati muayenesi yapacakmis insallah vucut musaittir de normal dogum olur sezeryan olursa da yapacak bisey yok ama onceligim normal olmasindan yana
(1,104 puan) tarafından
Bende 37+3 te gitmiş olacağım bakalım ne diyecek çatı muaynesi konuşmadık hiç ben artık bıraktım en sağlıklısı en hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum
tarafından
Aynen oyle sag salim kucagimiza alalim da gerisi onemli degil
(1,104 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bende oyleydim sonra ic camasirimin yarisi akinti gibi islaniyodu akonti zannettim 2 gunsonra yine olunca hastaneye gittim suymus gelen 36+5 sezeryana aldilar hemen beni
(1,104 puan) tarafından
İnternette de okudum doğum belirtisiymiş mide bulantısı bi korktum zaten akıntım bu aralar arttı ama su gibi değil o yüzden ciddiye almamıştım
tarafından
Benimde oyleydi bnde dikkate almamistim doktoruna danis bnde suyu akinti sandim akintim fazlalasti diye dusunmustum
(1,104 puan) tarafından
Gittim bugün hiç sorun yokmuş
tarafından
Cok sukur :) yinede en ufak su sizintisinda ihmal etme.git olurmu benim suyum azalmisti cunku
(1,104 puan) tarafından
Çok şükür sızıntı gibi olmuyor 10 gün sonra gel dedi doktor nst iyi çıktı haftaya cuma gideceğim tekrar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 307 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde diclehayros (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
11 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
22 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,750 soru

24,390,836 cevap

349,287 kullanıcı

...