Kızlar ben evlenmeden önce baya bakımliydim hatta evlenince de öyle ama doğumdan sonra dişlerim baya kötü oldu oyuk oyuk ondan mı bilmigofjm hiç üstüme.basjma dikkat etmemeye basldm çocukta var zaten pek fazla ugrsmyrum üşeniyorum ama Disri ciktgmda hiç tnmdm bi kadın yanıma geldi ah yavrum yaşın kaç bu halin ne kendine çeki düzen ver bilmem ne die aldirs etmedim yani makyajz disri cikalamazmi illa herşey gösteriş giyim kuşam mi dünde komsum geldi tatlı yapmış gtrsn Saolsun da bana az kendine çeki düzen ver yaşın kaç senin böyle koca karılar gibi nie dolasiyosun dedi bende canım.oyle istiyor dedim.sert bi şekilde.sonra gitti ama bu 2 oldu yani kendimi baya saldım galiba dişlerimde kötü giynsem makyaj yapsam.bile kendime ykstrmyorm ozguvenim tamaman bitti heralde dişlerimi ozel de yptrfam para birktrym devlette yapmiyolrms Kizlar ne yapmlym allahaşkına ya sürekli sus pus canım.valla almiyo kendimi.de baya saldım kendimi.nasil motive edip duzletblrm eski halime.donblrm ya bu konuda aslında bende istemzdim böyle olmayı ama.nbym