0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kızlar ben evlenmeden önce baya bakımliydim hatta evlenince de öyle ama doğumdan sonra dişlerim baya kötü oldu oyuk oyuk ondan mı bilmigofjm hiç üstüme.basjma dikkat etmemeye basldm çocukta var zaten pek fazla ugrsmyrum üşeniyorum ama Disri ciktgmda hiç tnmdm bi kadın yanıma geldi ah yavrum yaşın kaç bu halin ne kendine çeki düzen ver bilmem ne die aldirs etmedim yani makyajz disri cikalamazmi illa herşey gösteriş giyim kuşam mi dünde komsum geldi tatlı yapmış gtrsn Saolsun da bana az kendine çeki düzen ver yaşın kaç senin böyle koca karılar gibi nie dolasiyosun dedi bende canım.oyle istiyor dedim.sert bi şekilde.sonra gitti ama bu 2 oldu yani kendimi baya saldım galiba dişlerimde kötü giynsem makyaj yapsam.bile kendime ykstrmyorm ozguvenim tamaman bitti heralde dişlerimi ozel de yptrfam para birktrym  devlette yapmiyolrms Kizlar ne yapmlym allahaşkına ya sürekli sus pus canım.valla almiyo kendimi.de baya saldım kendimi.nasil motive edip duzletblrm eski halime.donblrm ya bu konuda aslında bende istemzdim böyle olmayı ama.nbym 

12 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Kız eskiden dişlerin nasıldı ki şimdi çok kötü diyorsun :) Allah başka dert vermesin kuzum sağlık olsun da gerisi gelir <3

(1,462 puan) tarafından
Ee ne oldu o incilere kız :))
(165 puan) tarafından
Döküldüler:)))))
(1,462 puan) tarafından
Ah cağnıımmm incileri dökülmüş :)))) kız Allah iyiliğini versin
(165 puan) tarafından
Sabh sbh güldürdün beni ya :)))
(1,462 puan) tarafından
Hep gül canım insanın sağlığı yerinde olsun kuzum bakım yine yapılır :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Profilinde gayet hoş görünüyorsun ama 
(165 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım da arada bi işte öyle giynrsem içimden gelirse
tarafından
Valla bende aynıyım inan ki benim oğlanlar der anne eskiden ne güzeldin diye :)))) bilmiyom içimden gelmiyor benimde nedense
(165 puan) tarafından
Ah ah nolucak boyle :))
0 oy
(800 puan) tarafından

Amman ne dinliyorsun onları makyaj şart mı elimi yüzümü yıkasam yeter düğüne mi gidiyoruz hergün makyaj yapalım bn evde yıkamadan yıkamaya pijama çıkartıyoruum pijamalarımı milleti takma sen kendini iyi hissediyorsan gerisini sal gitsin :)

0 oy
tarafından
Önemli olan başkalarının değil senin kendini nasıl hissettiğin canım sen kendini mutlu enerji hissetmen lazım ki karşındaki de seni öyle hissetsin 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canm ben 8 aylık hamileyim çok zor geçiyor bende kendimi aşırı saldım bana da arkadaşlarım biraz kendine bak diyor çok beyaz tenli olduğum için bi göz kalemi bile sürmesem hastalıklı gibi duruyorum ama kendim için eşim için birazda olsa evde bakım yapıyorum.. 

Herşey önce kendimiz için sonra eşimiz için. Dışarıya kendimizi beğendirmek zorunda değiliz. Azıcık toparlan sende aynaya baktığında oh be diye bil kendine..

Unutma önce KENDİN İÇİN..♥️
(165 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(3,837 puan) tarafından
dişlerinde ne sorun bilmiyorum ama devlet çoğu şeyi yapıyor ucret aliyor fark oluyor yani. kendin mi araştırsın bunu duydun mu yoksa. cunku ozelde dis birazcık uçuk çıkıyor. makyaj giyim bi kenara da dis önemli
(165 puan) tarafından
Canım gittim devlete de yapmıyoruz dedi
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım çevrendekiler söylediği için değil kendi özgüvenin için biraz kendine bakım yapabilirsin hem sanada iyi gelir özgüvenin geri gelir
0 oy
tarafından
Valla ben kendimi aşırı saldigim zaman eşim hemen söyler ama onun huyunu bildiğim için bide kendi huyum zaten asla bakımsız gezmem bu ara pek saçıma dikkat etmiyorum sürekli topuz yapıyorum yoksa sevmen evde pijamayla gezmeyi falan sabah jalkarim saçımı toplarım yüzümü yıkarım sonra üstümü degistirirm sonra kahvaltı eşim ise gider dişlerimi fircalarim temizlik sonra gene üstümü degistirirm ter kokmayim diye parfüm sıkarım öyle :)
(1,468 puan) tarafından
Kizz  çocuk var mı senin :D bide saçımi  bazen topuz yparim  demissin  yoksa saliyomusun  :D
tarafından
Var bitane canım hamileyim ikinci yolda :) ama saçım göğüs hizasında kestirdim açıyorum bazen duzlestirirm bazen örer açarım bazen saç kopuguyle şekil veririm değişiyor bazen orerim
0 oy
(65 puan) tarafından
Benimde annemle kardeşlerim diyor evlenmeden önce böyle degildin deyor makyajsız gezmezdim şimdi saldım iyice makyajı bırak saçımı bir hevesle düzleştirsem bile topluyorum xenimde toparlanmam gerek aman sıkma canını biz anayız ana:)
0 oy
(382 puan) tarafından
Bnde öyleydim 9 aylık kızım var bnm kendimi bi salmıstım ki sorma pijamaları dustan dusa cıkarıyor dum inan  sac bas perisan eşim gecen ay göreve gitti dedim yok böyle olmaz kızımı kayananama bıraktım kendimi kuaföre attım sac kestim boyadım tüm makyaj malzemeleri yeniledim haftasına eşim geldi  sanki beni yeni görmüs gibi bakıyordu:) :) :) sende kalk kız kız az biraz süslen kendin için yap inan insanın morali bile düzeliyor kızıma mutlu yaklasınca o bile mutlu oluyor inan
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Dislerin neden oyle oldu canim
0 oy
tarafından
Eger bubsenin kotu halinse ben kendimi daglardan taslardanbativerem gitsin
(165 puan) tarafından
Canım benim ya :))) güldürdün kiz
tarafından
Ya ne ya ben daha 25 yasinda 102 kiloyum 3 cocuk onceden dillere destan guzelligim vardi simdi jimse benim olduguma inanmiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 630 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 955 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 557 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ssule5151 (22 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,696 cevap

37,310 kullanıcı

Kategoriler

...