0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim kızlar sürekli oynuo nolcak böyle önceden bilmiodu kardesi geldi alistirdi şimdi haftaici dizisi varsa onu izliyor yoksa pabci oynuo  ilgi alaka yok sorsan öle deil tâbi sohbet ediomus bnle dün eve geldi adım ati kardeşiyle konuştu o kapati bacısı o kapati anası aradı destur eve geldi yemeğe oturcaz da halini hatrini soramadan bunlar oldu bişe deyincede kiskanmisim bn herşeyi bı zamanı var ama gel yemeğini y boş zamaninda konuş dizisini izler reklam arasında kardeşiyle konuşur bizim ele avuca gelcek bı sohbetimiz yok biseye karar verse kardesile anasıyla istişare eder sorsan sanada soyluorumya der ha evet olaylar olduktan sonra haberim oluo onu dio heralde çok doluyum kızlar nolcak böyle hafta sonu ikigun evde pabci oynuo çocuklarla sadece sevio ilgilenme yok soyleyincede senin görevin sn bakcan napionda dio bn napayım nasıl davranayim bilmiom bide bu pabcide grup var öle oynuoda kızlar da giriomu gruba nasıl oluo tam olarak bna arkadaslarini gösterdi ama başka türlü bişe varmı gerçi genelde hep yanımda oynuo kuzenleriyle flan ama merak ettim yinede 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Istedigi kişiyle oynayabilen oyundur benim kardeşim kiz arkadaşlariyla oynuyor genelde. 
tarafından
Bunlarda grup kurmuş kuzenleriyle cnm onun dışında da oynar ama dimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlarda var canım otamatik  eşleme yapıyo kıx erkek karışık yani benim eşimde oynuyodu bi kızla aynı grupta oynuyodu kız soruyodu kaç yaşındasın falan diye 
tarafından
Anladm cnm saol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,507,888 soru

24,612,305 cevap

364,135 kullanıcı

...