0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar burada çok bahsetmistim kaynanam söyle iyi böyle iyi diye yalan degil gercekten iyidir ama ben kacarak evlendim 1 sene 8 ay oluyor annem benle barisali 3 ay oluyor. Benim annem ve babam ayriydilar annem bana hem annelik hem babalik yaptı. Neyse annemle barıştıktan snr annemin bana yaptigi iyilikleri gordukce kaynanamdan sogmaya basladim. Ya en basit örnek annem bize her geldiginde eli dolu dolu gelir, geldiginde evimi temizlemeye kalkar, hergün arar sorar fikir danisir. Simdi diyorum ki ben bunu anneme nasil yaptim :'( nasil onu o evde bir basina birakip kocaya kactim :'( kactim diye gunlerce aglamis pesimden sesi kisilmis rengi gitmis öyle vicdan azabi cekiyorum ki:'( simdi bu hamilelik psikolojisimi yoksa vicdan azabimi sizdede oluyormu bilmiyorum ama ölümden cok korkuyorum annemin yada ailemden birinin ölümüne nasil dayanirim ben :'( Allahimm bu acıyı yasatma diye öyle cok dua ediyorum ki bi gün bile aklimdan cikmiyor bu ölüm korkusu acaba icimemi doguyor diyorum hep bi perisan oluyorum. Az öncede hastanedeydik bi kadin ölmüş herkesin gözü yasli onlarada cok üzüldüm :( simdi bu yaziyi yatagimda gözü dolu dolu yasli bi sekilde yaziyorum. Bu psikoloji nasil geçer :( dayanamıyorum artik

4 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından

Kuzum o anne kendini doldurma kaynana karsi nede olsa kaynana yani

tarafından
Aslinda kaynanamda iyi ama annrm daha iyiymjs simdi görüyorum
(458 puan) tarafından
Eee o annen tabiki 1 fazla yapacak
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Üzme kendini hamile hamile olacagi varmis olmus affetmis bile kendini korkutma guzel seyler dusun guzel seyler olsun bebisi dusun mutlu et kendini
tarafından
Insallah icime dogmuyordur sadece hamilelik psikolojisidir :(
0 oy
tarafından
Hamilelikte oluyor arada. Ben cok katiyimdir kolay kolay aglamam ama bende bile oluyor inan. Ayni posmanliklar bende de var ben de kactim ki bana bisey yapmadilar bende cok aci cekiyorum inan 
tarafından
Iste ayniyiz. Sadece onların cektigi acoya pidmanligim var
(13,413 puan) tarafından
Evlat acısı her şeyden başkadır hiç bi acı o kadar üzücü olamaz
tarafından
Cok dogtu icim cok sizliyor neden biraktim onlari yuz usty diye
0 oy
(13,413 puan) tarafından
Anne baba acısına dayanmak için anne baba oluyoruz oğlum olmadan önce anneme babama bi şey olursa yaşayamam derdim ama şimdi oğlum var Allah korusun anneme babama bi şey olursa yaşamak zorundayım çünkü artık oğlum var onun bana çok ihtiyacı var Allah öyle yüce ki her şeyin dengesini nasıl da kurmuş 
tarafından
Bana anne bambaska geliyor bilmiyorum :(

İlgili bir soru bulunamadı

402,464 soru

12,049,658 cevap

36,286 kullanıcı

...