0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Sigil yaktiran varmı gebelikte. Kanama ağrı oluyormu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy benim başıma geldi hamikeyken çıkmıştı doktora gittim sprey sıkmıştı yakmadi bebeğe zarar veriri diye ama sezeryan olucak dedi bebege bulaşır diye bende kendi evimde sarmısak limon kürü uyguladım gitti küçük küçük kaldı onları da kopardım cesaret işte 
tarafından
Sarımsak limon kürünü duymuştum nasl yaptın gerçekten fayda etti mi hamileyken kullanlrmu
tarafından
Bende fayda etti sarmısak iyice ez yarim limon sık sonra sigil olan yere sur ben hamikeyken kulandim evet baay yakıyordu
(84 puan) tarafından
Bebeğe bi zararı yok diyor doktor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Of bende yaktirmayi düşündüm küçüktü kuaförde agdadayken koptu :( baya kanadı ama yaktirmama gerek kalmadı yaktırmanin ağı kanama yapacağını sanmam canım 
0 oy
tarafından
Bende vardı doğumdan önce sirkeyle yikiyordum ve ardından kükürt sabunu geçmisti bir kaçı sonra doğum yaptım eve geldim 4 günün içinde hepsi gitmişti şuan yok şükür
(77 puan) tarafından
Siğil varkenmi normal doğum yaptiniz
tarafından
Yok canım doktorum sezeryan demişti ama ben normal istedim benim sigilerim genitaldan yukardaydi yani rahimden yukardaydi ama suni sancı alınca bebeğim ve ben nefes sorunu yaşadık sezeryan oldum ama doktorum sigilin var sezeryan yapalım demişti ben kabul etmedim gene onun lafına geldim öyle diyim
(77 puan) tarafından
Ben de vardı sezeryan oldum o yüzden
tarafından
Evet canım normal doğum önerilmiyor Muş
0 oy
(57 puan) tarafından
Hiç başıma gelmedi allah korusun neremde çıkarsa çıksın orada çıkmasın :(  geçmiş olsun 
0 oy
(77 puan) tarafından
Bende vardı ilk gebelikte sezeryan oldum hamileyken iki üç kere taktırdım eve gelene kadar düştü sonra tekrar çıktı sirke sıktım gecti
(77 puan) tarafından
Aynen öyle VALLA çok bulasici
(84 puan) tarafından
Evet dua edin nolur
(77 puan) tarafından
Ama sirke sur çok etkili ben öyle kurtuldum bide sarımsak yut aç karınca bir diş iki diş ben öyle kurtuldum
(84 puan) tarafından
Sirke elma sirkesi mı farketmez mi
(77 puan) tarafından
Elmaa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 688 göst.
0 oy
8 cevap 390 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,308 soru

24,399,381 cevap

349,995 kullanıcı

...