0 oy
611 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (795 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Normal de  kaynanamla iyi anlasiriz ama bazen cok bilmislik yapiyor. Vucudumda odem var ayaklarim sisiyor surekli nasil atarim diye  careler ariyorum. Daha dogumuma uc ay var  senin cocuk sezaryen olur  odem var sende diyor. Midem yaniyor yemek bile yiyemiyorum herkes hic şikayetçi  degil senin hamilelik kotuymus  diyo. Kendi hamileligi ile beni karsilastiriyor. Basimiza tip uzmani kesildi.

13 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından

Allah'tan kaynanamla mesafeliyim :D haddini aşamiyor

(795 puan) tarafından
Ben de mesafeliyim ama anlamiyor
(1,449 puan) tarafından
Haddini bildir
(795 puan) tarafından
Dedim işte  bende senin buraya geleli boyleyim evimde  cok iyidim ne ayaklarim siserdi be midem agrirdi keske gelmeseydik diye. Esim de hak verdi midesi bile asiri bulanmadi. Kolay geciyordu hamileligi evde her işi yapardi dedi oyle deyince sustu ama canimi sıkmaya yetti
(1,449 puan) tarafından
Aman takma boşver yaa insan kendine yapıyor bu durumda streslenme
(795 puan) tarafından
Aynen ama zaten dogum yaklastikca stres artiyor. Bi de gecmis sezaryen olursun diyo  öncesinde  de sezaryen  olan gelinleri var onu kotuluyor guya kötü bir sey sezaryen  tuttu sonra oyle dedi. Esim de saglikli bir sekilde dogsun da onemli degil dedi. Esimden yuz bulamayınca  sustu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende bir kağıda diploma hazırla, takdim et çok biliyorsun diye :) 
(795 puan) tarafından
Ayip olur kiz :)
tarafından
O kendi ayıbına baksın :)
(795 puan) tarafından
Sinirlendirdi falan ama şimdi  sevdiğim  adamin da annesi  esimi üzmüş olurum.
tarafından
O da doğru, duymamaya çalış gül geç.
(795 puan) tarafından
Lafini verdim canim ama esim benden önce  soyledi icimdekileri zaten. Ama diyorum ya normalde iyidir tek kotu huyu bu bilmislik yapması.
0 oy
tarafından
Çok biliyosa tıp okusun doktor olsun 
(795 puan) tarafından
Anne bir yerde bir sey diyemiyorum  her huyu  iyi  bir bu bilmislikleri sinir ediyor beni
0 oy
tarafından
Ne gerek var sirf konusmak icin konusmus bende sevmem hic 
(795 puan) tarafından
Aynen yaa. Kendi elleri ayaklari sismemis normal doğurmuş  ya benim sisti sezaryen olacak diyo  sırf yanina gelmek icin bir ton  cektik  sisti demiyor da
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Sende doğum yaptıktan sonra bir güzel hatırlat laf çarpıtarak :D:D en güzel cevap olur ona. Bir kere bende de ödem var bir çok hamilede çıkıyor ne kadar yürürsen o kadar durdurabilirsin şişkinlik azalır bitti yani o halde doğuranda çok . 

(1,517 puan) tarafından
Tabikide yani.odem neki. Emin ol.neredeyse her hamilede hafta ilerledikçe çıkıyor
(795 puan) tarafından
Iste 24. Haftamdayim daha cok erkenmis son ay da cikarmis
(1,517 puan) tarafından
Hayır benimkide tam o haftada başladı ama şuan 38 im. Yürümeye başlamıştım hafif şişkinlik.cok.sukur.asiri olmadı olduğu gibi kaldı yani bide evde de tembelim o kadar iş yapmam sürekli :D yürüyüş iyi geldi bana
(795 puan) tarafından
Yani sonucta iki canliyiz. Ama yok anlamıyorlar
(1,517 puan) tarafından
Ben eşimde kaç kere düşündü tek birikimimiz.ben sadece evlenirken takılan bir.kac bileziğim zincirim. Onla.is. kurmak.istedi.ver dedi dedim.hayir benim.sozum var sadece ev almaya veririm..yada çocuğumun geleceğine başka. Şekil veremem yeminliyim dedim
0 oy
tarafından
Benim kaynanam artık akıl verirken 3 kez düşünüyor :) 
(795 puan) tarafından
He deyip geçiyorum  bazi sozlerini ama bu lafi agirima gitti. Belki  dogru sezaryen olacagim ama kotuleyerek niye diyor ki sonucta her sey allah tan gelir ben zaten son ana kadar normal istiyorum ama ters durum olur mecbur kalirsam yok cocuk  icimde kalsin mi diyeceğim
tarafından
Ben evlenmeyi bildim çocuk doğurmayı da öyle yada böyle bilirim de ona. Bu 50 yaş üzeri kadınlar neden çocukları ile değilde kendileri ile kiyaslarlar bizi ben anlamam ben ağzıma geleni diyorum kırılmaz bana pek kaynanam ama söylediklerimden alacağını alır
(795 puan) tarafından
Ben dersem alinir. Ama esim diyor zaten benim dememe gerek kalmiyor
tarafından
İyi bari eşinin demesi de bişey burda neleri var. Allah sabır versin sana kardeşim
(795 puan) tarafından
Amin canim. Esim arkamdadir Şükür
0 oy
tarafından
Ödemin var ise protein kaçağı olabilir sende canim baktirdinmi
0 oy
(627 puan) tarafından
Hepsi aynı canım ya. Benimkide arkamdan eşime yok göbeği çok büyük vs. Ben sana hamileyken hiç göbeğim çıkmadı. Yok birşey yemiyor bu bebek nasıl gelişecek. Dedim ki bebeğim haftasına göre önde Dr um gayet sağlıklı dedi. Önemli olan bu dedim. Ben kilo almadım ama isteyerek değil sadece yiyemiyorum çok fazla az az sık sık yiyorum. Allah bunlara akıl fikir versin inşallah. Allah'tan yakın değiliz, bayramda bile sinir oldum.
(627 puan) tarafından
Bana yaptılar bayram sonrası ne oldu bilmiyorum hastaneden çıkamadım. Geçen ambulansla hastaneye gittim. Rabbim bunların şerrinden korusun bizi. Kötü gözlere karşı hep korkuyorum. Geçen bebeğimi kaybediyorum diye aklım çıktı. Dedim artık bir yere gitmem nazara geldim. Eşim sağolsun yok dedi seni öyle gördüm bebek büyüyene kadar gitmeyiz dedi. Dua et canım en büyük koruyucumuz Allah. Nerdeyse 15 buçuk haftalık bebeğimi doğuruyordum.
(795 puan) tarafından
Ben de kaynanama geldiğimden  beri midem yaniyor surekli ayaklarim  agriyor dun de karnimin uzerine yatmisim uyurken kalktim kasiklarim belim fena agriyor bebegim gun boyu hareket etmedi kasildi oyle şükür  aksama dogru duzeldi. Dedigin gibi nazar oldu galiba gecesinde korkuttular  falan
(627 puan) tarafından
Uzak durmak en iyisi. Benimki yakında geliyor. İnşallah bir bahane olurda gelmez diyorum.
(795 puan) tarafından
Ben geldim yaninda ve sanirim uzun sure buradayim
(627 puan) tarafından
Kötü geçmez günler. Kendini yormayacak ondan uzak olacağın birşeyler bulmaya çalış bence. Ben öyle yapıyorum. Yok sebzelere bak vs kaç yani:))
0 oy
tarafından
Aman herkes öyle valla bana da çok şey diyen oldu karnım küçüktü ay bu çocuk çok zayıf doğcak küveze alırlar bunu vs vs 
(795 puan) tarafından
Küçük olur suc buyuk olur suç. Erken hareket eder suc gec hareket eder suc kiz olur suc erkek olur suc. Vs vs vs
tarafından
Aynen öyle valla yaa
0 oy
(129 puan) tarafından
Oksford da mı okumuş kaynanan sor bi canım her ödemi olan sezeryanmi oluyormuş şom ağızlı  kötüyü çağırmasin  inşallah birşey olmaz hem sağlık li sihatli olsun nasıl doğarsa doğsun benim 3 gebeliğim  3 de sezeryan  önemli olan enne ve bebek sağlığı 
(795 puan) tarafından
Kaynanama gore sezaryen dogum  sayılmıyor  git cocugu cikartsinlar haberin bile  olmadan gozunu ac hop cocuk yaninda
(129 puan) tarafından
Tabi canım onun acısını babası mı çekiyormuş  normalde doğana kadar açıyor ondan sonra sapa sağlam kalkıp her işini yapıyor ama sezeryan yeri geliyor çocuğunu tek alıp emziremiyorsun ikiside zor yanı o kaynana çok bilmişlik tasliyor
0 oy
(904 puan) tarafından
Ne alaka deseydi  yaaa herkes gibi bende  yasyrm  bi ağır bi fazla ama herkesde var bu döngüler 
0 oy
(1,353 puan) tarafından

Benim kaynanamda çok tatlıdır hiç biseye karışmaz ama ilk hamile olduğumu öğrenince miden bulaniyormu bazıları yemek bile yapamazmış biz hiç görmedik ama dedi duyuyuz demişti oğlu aç kalacak diye odu kopuyor:D

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Benim kaynanamda çok tatlıdır hiç biseye karışmaz ama ilk hamile olduğumu öğrenince miden bulaniyormu bazıları yemek bile yapamazmış biz hiç görmedik ama dedi duyuyuz demişti yok gayet iyiyim demiştim oğlu aç kalacak diye ödu kopuyor:D

(795 puan) tarafından
Bazi konularda dusunemiyorlar demek ki :) ama şükür  bundan ilerisi yok o sozlere de katlancaz galiba
(1,353 puan) tarafından
Aynen öyle daha fazla hiç bisey demedi neler görüp duyuyoruz

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 222 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (532 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 166 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
26 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu

411,382 soru

12,383,275 cevap

43,359 kullanıcı

Kategoriler

...