0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar canmlar 

Biz gitttik 4 ay aşimzi olduk yanında rota virüs ikinci dozuda vurdurduk. Kilonuza bakıldı herseyimiz normal demir ilacı başlandi. Ferrrum damla bunu nasıl vercem ben bebeğime tadı kötü falan yazıyor internettte portakal suyuyla falan veriliyomuş bnm bebem daha 4 aylık veremem ki bn bunu nasıl yapsam bide aç yazıyor üstünde ee ben bebek açıkken bunu versem üstüne emse bu seferde sütle karscak prospektustede süt ürünleriyle kulllanmasi faydasını azaltiyo yazıyor kız siz bunu nasıl kulllandiniz banada bı deyiverin anam 

4 Cevaplar

0 oy
(2,020 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canim suan 5 aya gircez. 4 aylikken bizede ferrum verdi verdigi ilk gunden beri kullaniyorum. Kullanmani ve aksatmamani tavsiye ederim aac karna ver yarim saat sonra emzir, ben cay kasigina 6 damla damlatip veriyorum her sabah. Aman dikkat pecete veya agiz mendili elinde hazir olsun döküldüğü yerden cikmiyor :D ben tadina baktim tadi cok kötü fakat oglum severek iciyoe
tarafından
Az önce bnde denedim canm tadı kötü ama bnm kızda sevdi ağzını yalaya yalaya bı hal oldu bı önlügmuzu feda etttik artık o kan ilacı onlugimuz oldu bana 4 damla dediler ay ay cogaltacagiz galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben vermedim 3 üncü çocuğumada vermiycem 

0 oy
tarafından
Ben ağzına damlatıyodum bayılıyodu tadına oğlum  bide 6. Aydan sonra veriliyordu sanki öyle hatırlıyorum 
tarafından
Wallla bı bakalm bu akşam denicez bizde  damlatttiktan hemen sonra mama yada meme veriyormusuniz peki
0 oy
(585 puan) tarafından
Bizde bugun 4aylik olduk kan ilaci verdi ama adi vegaferon onu verdi doktor bugun uyandi emzirmedim verdim ilaci yarim saat emzirmedim sonra emzirdim yani ne kadar uzatırsan arasini o ladar iyi dedi doktor yarim saat dayanabildik o kadar :D 
tarafından
Bizde vegaferin yazmış eczanede yoktu ferruma çevirdiler sonradan.
(585 puan) tarafından
Hee iste ben bugun verdin hep oyle yapmayi düşünüyorum uyaninca hemen verip yarim saat emzirmicem sonra emzircem sende oyle dene istersen canim
tarafından
Bnde öyle yapicam bakalm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 395 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 417 göst.
15 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu