Hayatimin en zor anini yasadim 48saat sanci cekdimm o sanciyi tarif et deseler suan asla edemem o anlatilmaz yasanirmis birde kizimi kucagima aldigimda dunyalar benim oldu sanki o kadar aciyi ben cekmemisim gibi 17mde evlendim 18imde anne oldum pismanmiyim? Asla bu dunyadaki enguzel seymis anne olmak onu bir dakika bile yanliz birakmakdan korkmak her agladiginda icinin yanmasi anlatilmaz yasanir Allahima binlercekez sukurler olsun bana bu duyguyu yasattigi icin benim yanimda annem vardi esim gelmisdi turkiyeden yanima ama benim yasimdan dolayi calisamadigim icin devlet geri yolladi yikilmisdim o kadar cok istiyordumki o anda yanimda olmasini zaten hamileligimde yanimda olmamisdi ve yavrusunun kokusunu bile icine cekemeden geri donmek zorunda kaldi hersey zorlasdi bizim icin en zoruda bu logusaligi yanliz gecirmem olucak sanirim annemgilin yaninda ona cocugunu sadece kameradan gostermek nekadar zormuss bazen bana askim neguzel kokuyordur o simdi diyipde gozlerinin dolmasi mahf ediyor beni hepiniz dualarimdaydiniz Allahim biravazda kurtarsin insAllah benimde esim insAllah enkisa zamanda gelir yanima tekrardan
Rabbim yardımcınız olsun.gozunuz aydin allah bağışlasın size canim
Allahım hayırlı evlat etsin size bağışlasın
411,299 soru
12,381,236 cevap
43,198 kullanıcı