0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben pek giremiyorum bu aralar aktif değilim kaynanama gitmiştik yeni de geldik. 5 senelik evliyim yeni kendi evime geçtim üç ay oldu. eşimden Allah razı olsun herşeyi alırdı özel günleri es geçmezdi ama çiçek almazdı bugün eve geldim gündüzden kapı çaldı ve çiçek tabi ben şok. Sanırım yaşanan herşeye rağmen ailesine iyi davrandığim ve onun yüzünü eğmedgm için bana ayrılınca istersen gelmezsin haklısın dedi ben gittim sırf onun için . Çünkü herşeye değer. 5 yıllık evliyiz ama 6 senelik te geçmişimiz var bu arada demekki sabrın sonu selamet oluyormuş bazen :-) paylaşmak istedim. 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
çok güzel mutluluğunuz daim olsun inşaAllah iyilik yapan eninde sonunda iyilik buluyor 
tarafından
İnşallah öyleymiş canım herseye rağmen yuttum şimdi onlar da bana çok iyi bende eşim için gittim iyiki de gitmişim şimdi değer kıymet biliniyor :-)
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Allah muhabbetinizi arttırsın canım :)
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım benim cümlemizin:-) ne emeklerle yuva kuruyoruz Rabb'im herkesin evliliğine muhabbet huzur versin
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Ne güzel maşallah 
tarafından
Sağol canım :-)
0 oy
tarafından
Cok güzel maşallah mutluluklar ♥️
tarafından
Cümlemize Rabb'im huzur versin :-)
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Valla canım akıllı kadınsın. Esinle aran bozulsun istemiyorsan ailesini eşine şikayet etmeyeceksin. Adamın basında dır dır yapıp eşini kendinden sogutanlar örnek alır umarım .
tarafından
Canim aynı evdeyken onu yaparak sadece birbirimizi aşkımızı yıprattım biz çok severek evlendik kültür ayrılığı vardı annesi beni baştan beri istemedi ben gözüm kapalı aşk uğruna 7 görümcemin içine bir eve gittim her konuda eşime dedim adam mahvoldu bende öyle şimdi onlar bana can ciğer neden gelince yüzüm gülüyor ağırlıyorum gidiyorum onlarda öyle ve böyle olunca eşim aşırı mutlu bugün dile getirdi sırf on dakikalık yolda olmalarına rağmen kaldım eşim istedi diye farkındayım benim için fedakarlık ettiğinin dedi ve sonuç çiçeklerim. Olmasa da olurdu bana bunu dile getirdi ya şükürler olsun:-)
(7,121 puan) tarafından
Mutluluğunuz daim olsun canım:)
tarafından
Cümlemizin canim benim
0 oy
(81 puan) tarafından
Rabbim bozmasın. Rabbim herkesin evine mutluluk huzur versin. Bizde hemen hemen her hafta sonu kayınvalideciğime gideriz kalmaya ama hiç çiçek görmedim bir demet maydonoz da kabulüm ama nerdeee... 
tarafından
O zaman ne diyelim Rabb'im eşlerimizin gönül gözünü açsın bir çikolata bile senin için dese yeter inşallah,,:-))
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Allah daim etsin inşallah 
tarafından
Amiiiiiiiiiiiin canım:-)
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Vay be... Maşallah size
tarafından
Sağol güzelim :-)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
7 Aralık 2023 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 687 göst.
24 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 623 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 605 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal oglum (836 puan) tarafından soruldu

404,894 soru

12,129,177 cevap

36,496 kullanıcı

...