0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar kız kardeşim 20 yaşında ve mide kanseri teşhisi konuldu bildiğiniz şehrinizde olan iyi bir gastronomi veya genel cerrah varsa yazar mısınız şehir önemli değil yeterki iyi bir doktor bulalım 

11 Cevaplar

0 oy
(3,114 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, bildiğim bir doktor yok maalesef. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah:(

(56 puan) tarafından
Aminnn  şifa bekleyen herkese şifa versin rabbim . Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Adana şehir hastanesi  gastroenteroloji bölümü doç Dr Banu kara suratsız itici ama bı okadar bilgili. Başka bir sorun için gitmiştim hamileyken. Bı araştırın isterseniz. Geçmiş olsun bu arada
(56 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun . Arastiricam
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Çorum Erol olcok eğitim araştırma hastanesi doçent Dr İbrahim tayfun Şahiner ve Settar Bostancıoğlu ikisi de çok iyi doktorlar hemşireyim aynı serviste bir yıldan fazla çalıştım onlarla şu an İzmir'de ilçede çalışıyorum burada pek önerilecek doktor yok ama bu ikisine eğer görusme fırsatın olursa çok iyi olur
(56 puan) tarafından
Çok sağolun en azından oletisime geçerim sonuçlar hakkında bilgi alırım farklı bir göz bakmış olur . Çok teşekkür ederim
(3,559 puan) tarafından
Önemli değil canım murat kendirci diye bir doktor daha var orada o da iyidir bu ikisine bulamazsan ona bak çoğu zaman beraber çalışırlar vakalarda zaten
0 oy
(52,531 puan) tarafından
Allah sifa versin gecmis olsun insallah hemen iyilesir
(56 puan) tarafından
Aminnn canım çok sağol
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok :(
(56 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim yinede
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah 
(56 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Cok gecmis olsun Rabbim şafi.ismiyle.şifa versin insallah esimin dayisinin karisi da.mide kanseriydi birkac ay once ameliyat oldu ankara da ama.hastaneyi.bilmiyorum yarin sorayim.bi canim ameliyat sonrasi cok zor :(( Allahim dermansiz dert vermesin insallah biran once iyilesir
(56 puan) tarafından
Bu hafta Ankara'ya gidecek canım öğrenir dönüş yaparsan çok sevinirim
(4,235 puan) tarafından
Yarin mutlaka donerim canim
(56 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
(4,235 puan) tarafından
Senden de canim
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Babasını kanserden kaybetmiş bir evlat olarak çok ama çok geçmiş olsun Bugün babam için duan okucam inşallah kardeşine Yüce Rabbim tez zamanda şifa versin kuzum
(56 puan) tarafından
Rabbim rahmet eylesin nurlar içinde yatsın . Şuan için Allah razı olsun canim
(2,440 puan) tarafından
Kuzum simd ablamı aradım babamın Dr Adana şehir hastanesi Dr adı Timuçin Çil babam son seviyededi yapacak bişey kalmamıştı maalesef bir de dedi ki abla Balcalı da çok iyi doktorlar var yer bulsalar keşke falan dedi bir araştırın inşallah şifa bulur Allah razı olsun
(56 puan) tarafından
Balcalı neresi canım . Kardeşim Malatya'da bu hafta bı Ankara'daki hastaneye gidecek bulabildiğimiz doktorlara yönlendirmeye çalışıyorum
(2,440 puan) tarafından
Adana Balcalı hastanesi kuzum
(56 puan) tarafından
Sağol canım çok teşekkür ederim
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde gastrodaki tüm doktorlara kefilim canım hocalara. Allah şifa versin 
(56 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(13,307 puan) tarafından
(56 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim elimden başka bir şey gelmiyor sadece arastirabiliyorum . Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim
(13,307 puan) tarafından
Allah şifa versin canım inşallah faydam olur
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Allah sifa versin canim tez zamanda
(56 puan) tarafından
Aminnn canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.