0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk sorum geçen gözlük yazidrdim o iptal olmadan lens muayenesi yaotirip lens alabilirmiyim 

2.nasil oluyo fiyatları 

3.bakimi nasıl oluyo 

4.bir lens kaç ay gidiyo 

5. Lens hakkında herşeyi anlatın bana :D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilkmını bılmıyprum canım 

Senın kac samanlık aldıgın baglı canım gecen sene aldım 3 adet var ıcınde 600 lirayı buldu tanıatan almamıza ragmen her bırısı 3 aylık cunku cabuk kurutuyor gozlerım ne yazıkkı

Uyurken mutlaka cıkar doktor takabıkırsın derse bile cıkar hafta da 2 kez gozluk tak gozun dinlensin gun ıcınde solısyona koy 2 kez temizlensin gunde bir kez kutu da ki suyunu degıssana tavsiyem benım oglum gozluk takmama ızın vermediği ıcın ben kullanıyorum ama gozluk en saglıklısı
tarafından
Saol canim Allah razı olsun
tarafından
Senden de canım
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Evet muayene olabilirsin yani yazarlar 

Fiyatları markaya göre değişiyor benim kullandığım 2 yıl öncesine kadar 250 liraydı 

Günlük lensler var birde haftalık duranlar var bir lensi 1 hafta da takabiliyorsun tabi o kadar uzun gözde tutmak koruluğa neden olur 3 4 gün durabilir gözünde düşünü yapabilirsin uyuyabilirsin her şeyi yapabilirsin çok dikkat etmen gerekiyor 
tarafından
Saol canim Allah razı olsun
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Lensle gözlüğün ilgisi yok canım lens yazdirabilirsin 

Ben kurban bayramın da 300 tl almıştım 500 fln vardır yerine göre değişiyor 

Günlük var aylık var seneler var mesela 1 tanesini max 3 ay kullanıyorsun kutu içinde 6 tane oluyor sana 1 sene gidiyor 

Bakımı çok kolay suyu var dezenfekte edip kullanıyorsun çok dikkat etmek lazım özelikle de bu korona da

Lense alışırsan gözlük kullanamazsın ama lensi çıkarınca gözlük takmalısın ki gözlerin dinlensin 

Ben miyopum gozlukte kullanıyorum lens de şeffaf lens:angel:

Başka sorunuz efem?????

tarafından
Çok saol canim her seorumu yabitlamissin Allah razı olsun
0 oy
(579 puan) tarafından
Benim gözümde keratakonus rahatsızlığı var canım ben lensim yurt dışından geliyor Türkiye'de yok kalemli lens deniyor 1500 liraya getirttim en son senelik lenslerim gece yatarken takmıyorum suyu var suyunun içine koyuyorum sabah uyanır uyanmaz yüzümü yıkayıp takıyorum gözlük olmuyo bana bı kaç hastane gezdim ameliyat dedi Ankara'ya sevk ettiler onlarda lens verdiler biraz pahalı fakat sağlıktan önemli diyil diye düşündüm babam saolsun hala o alır lenslerimi 
tarafından
Saolasim canim Allah razı olsun
(579 puan) tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Lens muayenesi yok doktora gözlük için gidiyorsun ya hani ölçüm yapıyorlar derecesini söylüyor işte o zaman gözlükleri ben lens kullanmak istiyorum diyorsun onlar da reçeteye ona göre yapıyorlar orada doktora istediğin soruları sorabilirsin 6 aylık temizleyici losyonu ile beraber 300 TL olması lazımsabahları takıyorsun akşamları çıkarıp losyonu suyuna tekrar koyuyorsun iki gözün derecesi farklı ise 2 kutu alıyorsun benimki 2 kutunun fiyatiydı ama bundan 3 yıl önceydi her kutuda 6 tane vardı eğer düşünürsen bizim bir tanıdık var hem reçeteni gönderirsin almana yardımcı olur hem de uygun fiyatları öğrenirsin kargo ile gönderim yapar
tarafından
Saol canim daha düşünüyorum ,saolasin Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
24 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Tokyo (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy