Kızlar bebeğim 7 buçuk aylik ilk doğduğunda sariliktan küvezde kaldi 3 gun kadar ve çikardik kayınbabam rahmetli olmuştu ben hamileyken ve benim oğlum ailenin ilk ve tek torunu başka torunu yok kaynanamin ve bebek doğunca eşim ısrarla aradı gel gor çıkardık hastaneden diye ve kaynanam geldi 1 gece kaldı gitti geri köyüne ve o gun bugündür 1 kere bile gelmedi torununu görmeye 1 buçuk saatlik yol ben tek torunlari diye 6 kez götürdum çocuğu köye ve onlara gösterdim defalarcada anne kis geldi gelip gidemeyiz siz gelin artik dememe rağmen 1 kez bile ne kaynanam ne esimin nenesi gelmediler cok kızıyorum 1 aydir gitmiyorum koye çünku 1 ay önce kotde bebeğim hasta oldu kimse umursamadi ben ağladim hasta oldu diye eşime yaza kadar gitmicem dedim ama eşim her hafta sonu koye gidrlim bizimkiler Efkani özlemiştir diyor kiyamiyor ailesini bende ozleyen gelip görsun diyorum kizıyor aramızda sorun yok kavga yok ama pintiliklerinden gelmiyorlar maddi durumlari çok çok iyi rahmetli kayin babam yaşasaydı eminim ayda 2 kez torun gormeye gelirdi ama kaynanam ilk doğduğunda geldi başka gelmedi hep beni ayaklarına bekliyorlar ben eşime çocugumuzu onemsemiyorlar ama sen farkinda değilsin diyorum küsüyor kırilıyor oda defalarca gelin bi kere siz gorün biz gelemiyoruz dedi ama kaynanam hep bahane uyduruyor ya sadece içimi dökmek istedim kızlar kusura bakmayın