0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben zaten hiç bir zaman kendimi çok ifade edemem o yüzden yalnış anlaşılır kelimelerim bizim komşumuz 4 tane cocu gu olan tek başına kalmış sadece devletin verdiği parayla geçinmeye calisian bi anne vardı bu uygulamayı bile bilmiom ben ona elimden geldiği kadar yardim etmeye calisiyrm ama benimde durumum fazla iyi dgl ben bunu anlatmaya çalıştım dün ben kendim için kesinlikle bir yardim falan istemedim sadece bağış kabul edilir diye post açtım ve çok yalnış anlaşılma olmuş eğer özelden ilgilenmek isteyen olsaydı zaten numarasını verip yonlendirecektim ama gerek yok artık burda herkes dalga gecio disardaki hayatın zorluğundan kimsenin haberi yok adaletsiz dünya 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,449 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yine yanlışsın bana gore ihtiyacın da olabilir yardımcı da olabilirim elimden geldiğince fakat samimi gelmedin ve üslubun çok yanlış dün açmış olduğum yardım postuna kimin ihtiyacı varsa dile getirebilirdin demedin özelden yazabilirdin yazmadın samimi gelmedin kaldi ki ben yardım postu açtıktan sonra sen bağış ve yardim kabul edilir yazıyorsun daha önce neden yazmadin
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Iyi de bacim  burdakilere de hak  ver nerden biksinler oyle old telefon  ucundaki oyle ise sana demiyorum ama nasil dolandiricilar var biliyorsun 
0 oy
tarafından
Kuzum benim azcık açıklayıcı olsaydı keşke bende anlayamamıştım dün 
tarafından
Yok cnm beni tek sen anlion zaten burda ❤
0 oy
tarafından
Kimse kimseyi durduk yere eleştirmez sende yazmışsın zaten yanlış ifade etmişsin kendini 
0 oy
tarafından
Cnm sen kendi adına samimi olabilirsin ama biz ne seni tanırız ne senln komşunu bize yansıttığın kadarr yorum yapıp tepki veriyoruz 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,546 göst.
3 Aralık 2019 Moda kategorisinde İlayda (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 519 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 403 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Balbebem (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 625 göst.