0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (337 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
%#^#^^#^#^^÷^

8 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
lütfen bilen cevap versin arkadaşlar 
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından

valla çok kötüyüm ya kızlar enseden geliyor ağrı :'(

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Prz.le korunuyosaniz bi kaza vs. Olmadiysa hamile degilsindir ama bi doktora görünmekte fayda var
(337 puan) tarafından
yok cnm oda değil dışarıya yani
(7,973 puan) tarafından
O çok riskli bi korunma yöntemi iste şansa birakmak gibi bisey bi test al yap cnm
(337 puan) tarafından
tmm cnm peki şimdi yapıyım mı sabahı mi bekliyim
0 oy
tarafından
Ablam öyle oldu 3 ay adet görmüş 4. Ay geciktim diye gitti meğer hamileymiş ") bebeğine cinsiyetinize öğrendi geldi tertemiz
(337 puan) tarafından
yaa bende diyet spor falan yapıyordum bu aralar benimde pıhtı halinde biraz normal o şekil oldu cnm teşekkür ederim yorumun için kısmet artık cnm ne deyim
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım kendi gelenler daha bir datlu oluyo emin ol gebeysende her şeye rağmen sana tutunmuş o minnak yani doğunca alnından öpmek lazım ")
(337 puan) tarafından
yaaa bian hamilelik tebriği alıyorum sandım da ne tuhafmis özledim mi ne :D
tarafından
"))) hamilelik güzel ya evlat zaten başlı başına çok güzel rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah ")
(337 puan) tarafından
aynen öyle canım  isteyen herkese nasip etsin rabbim
0 oy
tarafından
Yengem hamileyken adet görmüş canım 6 ay anlamamislar gebeliği 
(337 puan) tarafından
canım peki normal zamanki gibimi adet olmuş sorabilir misin yoksa böyle azar azar pıhtı pıhtı mi
tarafından
Yok normal olmuş canım
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben adetken hamileydim azda gelmedi kanım bildiğin adet oldum gebe değilim sanıyordum bu ayda gebe kalmadım derken meğer gebemişim simdi 23 haftaligim 
(337 puan) tarafından
maşallah cnm allah bağışlasın bakalım bi test yapıp çünkü adetimde saçma sapan geçti bu ay :/
(5 puan) tarafından
Peki test yapmış mıydınız
(845 puan) tarafından
Yaptigim halde testte cikmadi benim
0 oy
tarafından
Görümcem hamileydi 2.ayda kanama oldu korktu gitti doktora iğne ilaç falan verdi doktor ama kesilmedi 10 gün sürdü kesildi bir dahaki ay yine aynı tarihte geldi 10 gün sürdü ve kesildi tekrar doktora gitti doktor çok sık rastlanan bişey değil ama  adet oluyorsun demiş her hafta düzenli kontrole gidiyordu ve 5 ay boyunca düzenli bir şekilde adet oluyordu . Bebeği sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür . Sen de şüphen varsa bir test yaptır canm 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Instagram da bı bayan vardı 8 aylık hamile olduğunu sonradan öğrenmiş adet görüyormuş duyunca çok şaşırdım olabiliyor demekki

İlgili bir soru bulunamadı

403,852 soru

12,098,780 cevap

36,408 kullanıcı

...