0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba.

Dogum yapali 4 ay bitti son 1 aydir cok kotu kokulu sari yogun  bi sekilde akintim var akabinde bununla beraber kanli bir akinti  eslik ediyo kanli akintim yogun degil 2 gunde bir azar azar geliyo ve gunde 4 5 kere ic camisirimi degisiyorum günlük pet kullanıyorum ama o koku cok kotu bisey ve cok agir artik esimden bile utanmaya basladim napmaliyim boyle sorun yasayanlar varmi aranizda doktora gittinizmi ne olabilir.

8 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Akıntı ve koku olmasj normal değil enfeksiyon olmuş olabilir canım
(3 puan) tarafından
Anladim. Virus zamani pek gitmek istemiyorum acikcasi kendi kendine gecme gbi bi durum yokmu aceba ?
(5,725 puan) tarafından
Yani sadece kaşıntı falan olsa belki ama senin uzun süredir devam ediyor ve eşini rahatsız edicek kadar koku var diyorsun pandemi biteceği yok kendi kadın doğum doktoruna yada herhangi bir devlete en yakın zamanda git canım bebeginde varmış ona da sütten faln geçmesin enfeksiyon birde emziriyorsndur büyük ihtimal her yöntemi de deneyeemzsin en iyisi tahlil yaptırmak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enfeksiyon olabilir büyük ihtimalle doktora git mutlaka geçmiş olsun
(3 puan) tarafından
Sagol canım buyuk ihtimalle enfeksiyon dur demi gecme gibi bi durumu yokmu aceba biylw devammı eder
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Enfeksiyondur canm sağlık ocağına git idrar tahlili ver çıkar orda enfeksiyonsa
(3 puan) tarafından
Evet bakarlar demi bi hafta ici gidiyim ona gore birsey verir doktor belki iyi gelir
(1,308 puan) tarafından
Tabi bakarlar enfeksiyon bende de çok oluyo fitil veriyo yada suda çözünen bi ilaç anca öyle geciyo bide bol bol su içmek lazım yoksa geçmiyo
(3 puan) tarafından
Gunde 3 litrr su iciyorum bi gebelikte vermislerdi sonra hic akintim olmamisti bu bi anda ve yogun gelmeye kanama da basladi garipsedim
(1,308 puan) tarafından
Mutlaka git canm ilaç kullan
0 oy
tarafından
Tabikide doktordan başka çare yok kendi kendine asla geçmez 
(3 puan) tarafından
Anladim gidicez mecburen o zamn yapacak bisey yok  gitmezsem vucuda mi yayılır yoksa baska sorunlara mi yol acar
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim mutlaka git bende de vardı testler yapıldı ilaç verdi ve çok şükür geçti daha ilerisi mantara dönüşe bilir veya bunun altında rahimle ilgili ciddi sorun cikarabilir mutlaka randevu al git 
(3 puan) tarafından
Sagol canim yakin zamanda gidicem  insallah
(9,620 puan) tarafından
Sende sağol canım geçmiş olsun..yani kendi kendine geçmesini bekleme smear testi falan yapiyolar rahimde bise var mı yokmu ona bakiyolar yani o akıntı enfeksiyon rahmine zarar verebilir
0 oy
(135,754 puan) tarafından
Kokulu qkinti enfeksiyondur
0 oy
tarafından
Enfeksiyon olabilir kötü kokuyosa
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Merhaba cnm ben 5 aydır doğum yapmşm çok kötü kokulu yoğun akıntım var hiç doktora gitmedim ama Ben spiral taktrdım ondan dır çok yoğun aferdesın çamaşır suyu kokusu gbı ped taksam sızar yanı o derece sende spiral varsa ondandır yoksa enfeksiyondır ama bendeki spiralden bnde çok utanıyırum resmen ya
(3 puan) tarafından
Yok ben sprail taktirmadim kuzum buyuk ihtimal enfeksiyon benimki de cok kotu kokulu utaniyorum dışarıya bile gidiyo kokusu
(6,065 puan) tarafından
Ayy bnmde oyle bıde adet olmadım çok kötü valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yuska (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.

411,732 soru