0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
Kizlar 9 aylik hamileym kizim olacak insallah bugun kadinin biri tutturdu senin karnin sivri sen erkek dogurcan ne kdr kiz desem de inandiramadim gel sana sut testi yapalim dedi cay bardagini suyla doldurdum icine bi kac damla gogsumden süt sıktm dibe çökerse erkek ustte kalirsa kizmis dibe çökmüş senin ki valla erkek diyor... her ne kdr sonuctan ben anlamasam da oyle diyor aranizda sut testi yapan var mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Herşeyi duydum da sütü  ilk defa duyuyorum :)

(531 puan) tarafından
Aynen bende ilk defa duydum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana da 4 doktor kiz demesine ragmen etrafimda hic kimseyi inandiramadim. Herkes sizi yanilticak bu erkek diyodu. Yada tanımadığım herkes erkek galiba diyodu. Dogurdugumda ilk sordugum sorulardan biri kız dimi oldu. :D
(531 puan) tarafından
Hahahahha bu gidisle benimde oyle olacak ...
(7,483 puan) tarafından
Benimde öyle oldu. Ozellikle kaynanam ve onun bacilari. Kafamin etini yediler erkek karni die okadar erkekcilerki. Çevrede de bazilarinin dogumda cinsiyeti farkli oldu kadin baya umutlandı. Okadar psikolojimi etkilenmisti. Kizim dogdu azcik kendime geldim kiz oldu demi dedim :)))
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim hayirlisi olsun.  Ayni seyleri yasadim ve kiz doğurdum sukur ama test icin falan bidaha gogsunu sikma canim o ilk sut bebeğin icin cok önemli 
0 oy
tarafından
İlk defa duydum :D 
0 oy
(10,837 puan) tarafından
İlk defa duydum 
0 oy
tarafından
Tovbe ya rabbim tovbe bu millet ne yapaxagini sasirmis vallaha 
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Bir yaşıma daha girdim :D:D:ermm:

doğurduktan sonra hatırlat bence ona 

0 oy
tarafından
Bi yasima daha girdim burda okuduğum şeyler yüzünden erkenden gocerttiniz beni bea :D :D 
0 oy
(758 puan) tarafından
Bende kaynanamin bi komsusunu inandiramadim bacaklarimin arasi ayrilmis ve karnim kucuk die erkek diye tutturdu cinsiyet belli oldugundan beri ben kiz dedim o erkek kizim dogdugunda ne oldu kiz cikti bak dedim bu seferde son dk kiz olmus diyo o nasil oluyosa
(531 puan) tarafından
Hahahahahahah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 199 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,488 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde İremcan (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 191 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu

411,989 soru

12,402,844 cevap

44,493 kullanıcı