0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Yeni tasındık yeni eve alışamadım alışsamda gerci diger evdeyde de böyleydim.. Ankarada bir eşimin ailesi var ben izmitliyim.. Eşimin anneside beni asırı derecede kıskanıyor sessizim diye sokmadıgı laf kalmadı.. Okadar akıllıki milletin yanında tatlı dille oturtuyor lafı yanlız kalınca zaten direk söylüyor ilk baslarda üzüntüden guatrm falan sisti.. Yani doktor üzüntüden dedi.. Zaten hassas bir yapım var.. Üc arkadas edindim ücüde ögretmen zaten kendi aralarında cok yakınlar ben öyle iclerinw cok giremedim calışıyor lar cocukları var zaten ama cok iyi insanlar yani yakın defiliz ayda yılda bir toplanıyoruz.. Sıkıntıdan ölüyorum ya fotogrsfcılık yapıyorum oda dükkanım web sitem yok esim karsı sagolsun iş geldikce cektiklerimin önerdiklerinden cekim yapıyorum eve bir bebek stüdyosu kurdum cekimlerim cok iyi ama tanınmıyorum.. Esimde fotografcı ama o memur arkadas cevresi hepsi var sabah cıkıyor aksam geliyor.. Esimin merkezde evi var kirasını annesi alıp kendine harclık yapıyor kadın onu bile kıskanıypr harcarım diye.. Ben evlenirken 2 koltuk takımı tüm beyaz esyaları halı tül ne varsa benden önce degişti bana para kalmadı..benim tencerem pembe diye gitti benbe tencere aldı ya Kendine gerdanlık aldı bana almadı.. İlk evlemdim balayına birlikte geldi.. Bunlara asla izin vermezdim ama manik defrwsif hastası hep birsey diyincs hasta nolır bisey deme dediler sustum ama valla cok daraldım.. Şimdide ev tasınmamızda ne aradı ne sordu doktor kanaman var iş yapma dedi dedim telefonda güldü ay sen nasıl is yapmıcan ev tasıyon dedi.. Gelmedi etmedi.. Evi tasıdık aksam oldu yorulduk tam işi bıraktık düğüne gider gibi geldi kahve getirmiş ben haric herkese verdi yanında gelenlere.. Sonra mutfaga girip is yapmaya calıştı bende istemedim.. Eşime ben tasınırken aramadı sormadı tasındık ben bir ay iki ayda da yavasca düzenlerim gerek yok dedim gitti annesini cıkardı mutfaktan kadın simdi beni kötü yaptı.. Küsmüs hesapta.. Ramazanın basından beri tasınıcam hastayım 7 kkilo verdim öldüm gelmedi anca tasınabildim o derece kötüydüm annem geldi oda belinden rahatsızdı 15 gün kaldı annemide arayıp sormadı.. Suan can sıkıntısından yazıyorum.. Kafanızı ütülediysem kusura bakmayın.. Size sorum su kayınvalidem suan beni kötü yaptı evinde istemedi mutfagına sokmadı diye.. Benim aklım bu kadınla bas etmeye yetmiyor cünkü dedikodu vs öyle bir kadın degilim.. Suana kadar hic kimse ile kavga bile etmedim.. Bu hafta sonu bir araya gelicez mecbur nasıl davranıcam ben.. Yine kesin laf sokucak cok alındım ettim söyle böyle acaba ben cok mu sustum tepeme cıktı bu ya.. Can sıkıntım bir yana bu kadınla ugrasamıyorum ben 

8 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından

Ben sen yerinde olsam. Mesefa bırakır bende ona cevap veririm soğuk bir sekildr bunedir istediği kadar hasta olsun kıskançlıktan ölüyor düşüncesiz de zaten bu kadar olmaz çok tepene çıkardın :(

(1,093 puan) tarafından
2 senedir yeni aklım basıma geldi ilk basta esime hic birsey demiyordum üzülmesin diye laf soksa icime atıyordum.. Sonra baktım esim ben hep mutsuzum diye laf ediyor döküldüm simdi arama mesafe koymaya calışıyorum oda farketti zaten oda cephe alıyor cok fazla akıllı.. Zaten hastalıgı belirtisi o narmal bir insana göre beyni on kat hızlı calışıyor
(1,515 puan) tarafından
Yani sanki kötü bir hastalıkta kadın bildiğin şeytan yani kesinlikle alttan alma yüz verme derim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatile bile sizle mi geldi hey şimdi biişey derdim dee ne derse desin duyma görme bile onu allahım yardımcın olsun hasta bişey demeyin diye diye bunları yapmayı kendine hak görmüş sen bakma ona hiç 
(1,093 puan) tarafından
Geldi sagolsun.. Evlendikten bir ay sonra Aynı yere farklı tarihlerde gidicektik.. Bir gün harika bir fikrim var birlikte gidelim harika olur dedi. Yemek yiyorduk bogazımda kaldı yemek.. Gittik iste birlikde..
0 oy
tarafından
Sen de alttan alttan tatlı dille laf sok canim boşver üzülürse üzülsün kimse senden önemli değil ya Allah'a şükür benim kayınvalidem her seyimde yanımda oldu hala da öyle yani böyle kaynanalari anlamıyorum ne zoru varsa gelinlerle 
(1,093 puan) tarafından
Hayatımda daha önce hic bana laf sokan biri ile ugrasmadım ki nasıl davranırım bilemedim.. Calışma hayatım olsaydı belki insanlara nasıl karsı koyarım daha iyi ögrenirdim.. Sanırım o yönden cok eksigim
tarafından
Kaynanana karşı sende kaynanani örnek al canim ona onun gibi davran napiyosa ne diyosa sen de onun gibi karşılığını ver sana böyle davranmaya hakkı yok ankarada yasasaydim sana destek olurdum ama çok uzağız malesef
(1,093 puan) tarafından
Allah razı olsun ya sagolasın.. Ama ben iyi olduguma iyi soguk olduguma soguk olabiliyorum.. Yapmacıklık hic yapamıyorum mesela evi tasıdıgımız gün geldi dedi bir tencere sarma ile fasulye yaptım ama mehmedi aradım yemeklik durumumuz yok getirme dedi dedi bende sasırdım cünkü sabahtan beri pogaca ile duruyorduk.. Sordum mehmed abiye mehmed abi ben öyle bise demedim dedi.. Yani bu milletin icinde gösterise yalana giriyor ben yapamam.. Acıkcası biraz ***** yerine koyuyor beni..
tarafından
Sen eşine her şeyi anlat bari canim gerçi anlattın mi bilmiyorum ama böyle tek başına baş edemezsin belli ki seni savunmasız yalnız bulmus
0 oy
(271 puan) tarafından
kuzum sen ankaranin neresinde oturuyorsun
(1,093 puan) tarafından
Keçiörende oturuyorum
(271 puan) tarafından
bende mamaktayim canim
(1,093 puan) tarafından
Ankarayı cok az biliyorum ama mamak ismini duydum.. Benim oturduğum yerde merkezi degil keçiörene baglı baglum.. Esimde buralı degil ama yerleştik öyle kaldık bu taraflarda.. Pek alışamadım oyüzden
0 oy
(271 puan) tarafından
canim kayınvalide oda bir anne ama yaptıkları hic hoş degil herkese kahve verip sana vermemesi cok ayıp etmiş benim kayinvalidem nerde olursa olsun ilk bana verir el üstünde tutar gecen gun köyde herkesin arasında demis gelinime laf eden karşısında beni bulur hoşuma gitti çünkü biliyorum her daim arkamda
(1,093 puan) tarafından
Helal olsun.. Ya hasta oldugu icin en basta birsey yapmıyordum ama kafasını bana taktı.. Biraz arastırdım bu hastalık yakınlarını hasta eder diyor nette.. Sanırım yakında ben hastalanıcam yada atlatıcam.. Benim annemde öyledir yengeme iş yaprırmaz evine gider sen dinlen kızım der kahvaltı aksam yemegi hep yardım eder dogumunda falan yanındaydı.. Hasta oldugu halde.. Ama benim kayınvalidem cok genc ve cok kıskanc.. Sanırım uzak durmalıyım tek care bu
(271 puan) tarafından
bence de canim o hasta olmasın bisey olmasın diye olan sana olacak canim Allah korusun
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Mesafe koy canim. Mesafe en güzeli.  Ancak oyle bas edilir. Kiskanc kaynanalarla. Allah yardimcin olsun insallah. Uzak dur.
0 oy
(784 puan) tarafından
Sende ona laf sokk canimm sustukca tepene çıkıyorlar zatenn ben isi arsizliga vurdumm artikk wallla
(1,093 puan) tarafından
Hayatımda yeminle kimseye laf sokmafım hep arkadas cevremde düzgündü.. Üniversiteyi bıraktım esim istemedi e calışma hayatımda olmadı bir insan laf sokunca ne yaparsın bilmiyorum ki.. Bu yönden cok kızıyorum kendime.. Ah sokabilsem varya okadar istiyorum lafı yiyorum eve geliyorum icimden cevap veriyorum resmen pasifim sinir oluyorum kendimi ezdirmeme bir gün patlıcam ama onuda biliyorum kesin ezik gibi aglarım konusurken onada sinir oluyorum..
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Benim kaynanamda biseye elini sürmeye zahmet etmez aramaz sormaz beni surekli de arkamdsn konusurdu. En sonunda bi carladim daha da sesi çıkmıyor. Dişini göstermediğin sürece daha cok üzülürsün canım birak o üzülsün. Herkes kendini düşünüyor artık. Psikolojik rahatsızlığı olmayan sayılı insan kaldı zaten. Bosveeer söyle gitsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,364 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 215 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
21 Haziran 2024 Moda kategorisinde Mhmtalp0348 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,581 soru

23,763,267 cevap

315,526 kullanıcı

...