Yeni tasındık yeni eve alışamadım alışsamda gerci diger evdeyde de böyleydim.. Ankarada bir eşimin ailesi var ben izmitliyim.. Eşimin anneside beni asırı derecede kıskanıyor sessizim diye sokmadıgı laf kalmadı.. Okadar akıllıki milletin yanında tatlı dille oturtuyor lafı yanlız kalınca zaten direk söylüyor ilk baslarda üzüntüden guatrm falan sisti.. Yani doktor üzüntüden dedi.. Zaten hassas bir yapım var.. Üc arkadas edindim ücüde ögretmen zaten kendi aralarında cok yakınlar ben öyle iclerinw cok giremedim calışıyor lar cocukları var zaten ama cok iyi insanlar yani yakın defiliz ayda yılda bir toplanıyoruz.. Sıkıntıdan ölüyorum ya fotogrsfcılık yapıyorum oda dükkanım web sitem yok esim karsı sagolsun iş geldikce cektiklerimin önerdiklerinden cekim yapıyorum eve bir bebek stüdyosu kurdum cekimlerim cok iyi ama tanınmıyorum.. Esimde fotografcı ama o memur arkadas cevresi hepsi var sabah cıkıyor aksam geliyor.. Esimin merkezde evi var kirasını annesi alıp kendine harclık yapıyor kadın onu bile kıskanıypr harcarım diye.. Ben evlenirken 2 koltuk takımı tüm beyaz esyaları halı tül ne varsa benden önce degişti bana para kalmadı..benim tencerem pembe diye gitti benbe tencere aldı ya Kendine gerdanlık aldı bana almadı.. İlk evlemdim balayına birlikte geldi.. Bunlara asla izin vermezdim ama manik defrwsif hastası hep birsey diyincs hasta nolır bisey deme dediler sustum ama valla cok daraldım.. Şimdide ev tasınmamızda ne aradı ne sordu doktor kanaman var iş yapma dedi dedim telefonda güldü ay sen nasıl is yapmıcan ev tasıyon dedi.. Gelmedi etmedi.. Evi tasıdık aksam oldu yorulduk tam işi bıraktık düğüne gider gibi geldi kahve getirmiş ben haric herkese verdi yanında gelenlere.. Sonra mutfaga girip is yapmaya calıştı bende istemedim.. Eşime ben tasınırken aramadı sormadı tasındık ben bir ay iki ayda da yavasca düzenlerim gerek yok dedim gitti annesini cıkardı mutfaktan kadın simdi beni kötü yaptı.. Küsmüs hesapta.. Ramazanın basından beri tasınıcam hastayım 7 kkilo verdim öldüm gelmedi anca tasınabildim o derece kötüydüm annem geldi oda belinden rahatsızdı 15 gün kaldı annemide arayıp sormadı.. Suan can sıkıntısından yazıyorum.. Kafanızı ütülediysem kusura bakmayın.. Size sorum su kayınvalidem suan beni kötü yaptı evinde istemedi mutfagına sokmadı diye.. Benim aklım bu kadınla bas etmeye yetmiyor cünkü dedikodu vs öyle bir kadın degilim.. Suana kadar hic kimse ile kavga bile etmedim.. Bu hafta sonu bir araya gelicez mecbur nasıl davranıcam ben.. Yine kesin laf sokucak cok alındım ettim söyle böyle acaba ben cok mu sustum tepeme cıktı bu ya.. Can sıkıntım bir yana bu kadınla ugrasamıyorum ben